Borat155 kérdése:
Stanozolol LA 10 mg mennyit segithet ha jó minőségűt sikerül szerezni?
Figyelt kérdés
És kell valamit szedni hozzá hogy ne okozzon kárt a szervezetbe?? Úgy hallottam hogy nem olyan erős cucc és nem kell semmi mellé..Igaz?#Stanozolol LA 10 mg
2014. máj. 18. 00:37
1/4 anonim válasza:
Nem kell mellé semmi az ég világon. Ez a cucc úgy lett kitalálva hogy full gyenge, ártalmatlan, csak szedni kell és hozza a szép tiszta száraz minőségi izmot. Kb. 8-12kg-ra számolj. Nem is értem miért jár érte sitt, és miért hívják szteroidnak ha egyszer olyan ártalmatlan...? hmmm...
3/4 anonim válasza:
szerintem elhitte a kis gyökér...
4/4 anonim válasza:
A stana önmagában nem sokat hoz, a hormonháztartásba sem nyúl bele annyira, mint egy propi vagy más tesztó, de azért kúra után nem árt egy kis zitazonium, már csak azért is ,mert a stana elcseszi a HDL-LDL koleszterinszint arányt és a zita ezen tud javítani. Valamint ha nem stanozolol lesz a cuccodban vagy nem csak az, mert ugye mind hamisítvány már, akkor jó eséllyel metiltesztoszteronnal ütik fel, így már a hormonháztartásba is beleszól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!