Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Stanozolol tabletta mennyire...

Stanozolol tabletta mennyire szárít le?

Figyelt kérdés
Nem ismerem ezeket a szereket, nem is akarok hozzájuk nyúlni. Pusztán azt hallottam a stanáról, hogy nagyon szépen leszárít. Ez mennyire igaz? Természetesen mellette rendes edzéssel és táplálkozással...
2014. jan. 8. 23:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szaraz nem a koxtol leszel
2014. jan. 8. 23:27
 2/16 anonim ***** válasza:
Egy olcsó szar, kb. strandfazonra gyúró cicafiuknak való, hogy 50 helyett 60 kilósak legyenek.
2014. jan. 8. 23:31
 3/16 anonim ***** válasza:
50rol60 stanatol?eros lenne.egyebkent a mai stanak teljesen nem az eredeti celt szolgaljak multkor egy "stanatol"egy het alatt ugy bepuffadtam mint egy szumos.jo kis metha volt
2014. jan. 8. 23:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Ess mellesleg meg csak nem is olcso szoval fasagot ne irogasal mar
2014. jan. 8. 23:55
 5/16 clint ***** válasza:

23:55 bár methával tolnák fel... az valami olcsóbb puffasztó anrogén hormon...

Kérdező elvileg lehetsz tőle szárazabb, de sajnos manapság a stanazol nem épp megbízható dolog, mível kizárolaga cimkén van ez nem peig a folyadék tartalmában.

Magyarországon nagyon ritka, hogy normálishoz jutsz, régen a tablettás kékdobozos stanzol egés jó volt, ma már más, a thaigeres is jó volt, ma már semmit nem érzel tőle... szóval sanszos kamuba botlasz.

2014. jan. 9. 13:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Pl milyen olcsob androgen?azer gondoltam metha mert a methanal van mindig ez a hirtelen tomegnovekedes meg par nap alatt undorito lesz a kozerzetem:D
2014. jan. 9. 19:35
 7/16 A kérdező kommentje:
És tudtok valamit, ami rendes diéta és kardio mellett segít jobban leszárítani? Nem L-Karnitinre gondolok. Valami hatásosabbra, viszont nem feltétlen koxra...
2014. jan. 9. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Clenbuterol, Trenbolone
2014. jan. 9. 22:27
 9/16 A kérdező kommentje:
És e közül a kettő közül melyik biztonságosabb? Utána olvastam egy kicsit és egyik sem valami megnyugtató. Habár halálomig kereshetnék, akkor sem találnék mellékhatás nélküli szert ilyen téren... Reductilról is olvastam. Mit gondolsz melyik a leghatásosabb és a legbiztonságosabb? Érettségi előtt állok, nem akarok bekattanni. Lehetőleg az idegállapotomat ne alakítsa és örülnék ha nem maradna maradandó károsodás utána. Bocsi ha lehetetlent kérdek.:D
2014. jan. 10. 13:57
 10/16 clint ***** válasza:

19:35

nem piacra szánt amolyan, kisérleto cucc lehet.. Az androgén jellemét abból tudom, hogy kifejezetten puffaszt, és igen, ez a jellemző rá amit leírtál. De a metha sem ilyen.

A methandione pluszba nem egy olyan olcsó anyag amivel bármit is helyettesítsenek. Hozzáteszem a danabolban sem methandione van, az igazi methanione, tud hozni felemásan minőségi tömeget is, még ha fedetten is, de ettől csak feett leszel. Emellett a valódi methandionet, a harmadik héten vagy negyeiken kezded érezni.

2014. jan. 10. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!