Volumass 35 segítség!?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elszeretnék kezdeni kondizni 192cm magas vagyok és 87kg, de nem vagyok valami izmos(van egy kis feleslegem). Ehhez segítségképpen vettem egy Volumass 35 izomtömeg növelőt! Kérdésem lenne hogy mekkora adagot kell belőle beszednem és hogy nem e fogok tőle elhízni mivel fehérje elég sok van benne. Előre is köszönöm a válaszokat!2014. máj. 15. 19:20
1/5 anonim válasza:
Pont, hogy nincs benne elég fehérje, csak 35%. Ez tömegnövelő, nem fehérje! A napi össz tápanyagbeviteltől függ, hogy hízol e vagy sem, nem egy tápkiegtől. Tehát értrendfüggő a dolog. És az baromság, hogy a fehérjétől félsz, hogy attól hízol el. Nagyon nem vagy képben, olvass sokat: sárga kapszula, keress rá, mert így több oldalt kellene neked írni!
2/5 A kérdező kommentje:
Tehát hízni semmiképp nem fogok és ha normálisan étkezem akkor csak izmosodni? Azt elfelejtettem írni hogy heti 2 nap futok 3 nap pedig kondi.
2014. máj. 15. 19:45
3/5 anonim válasza:
Edzés után tömegnövelő+fehérjeturmix, és kemény edzés. És kajálj normálisan fehérjedúsan. Napközben lassan felszívódó szénhidrátokat egyél, felejtsd el a túróstáskát, kiflit és társait. Egyél zabpelyhet, zsírszegény túrót, teljes kiőrlésű dolgokat (ami nem búzalisztből készül), csirkemell, sok zöldség. Napi 4-5 kis étkezés. A kaján múlik a nagy része...
4/5 anonim válasza:
Nem így van. Naturálban nem tudsz színizmot felszedni, max ha extrém ektomorf vagy. De nem vagy az, mert van felesleged most is. Szóval zsír az mindenképpen jön, de majd utána leadod szálkásításnál. Ahhoz majd más étrend kell.
5/5 anonim válasza:
a nem így van mondatot a kérdezőnek írtam, csak mire elküldtem jött egy másik válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!