Volumass 35 + szója fehérje?
Kedves hozzáértők! Szeretném növelni fehérjebevitelem, sajnos korrekt áron nem találtam 36% fölötti fehérjetartalommal bíró tömegnövelőt. A volumass 35 a legfrankóbb amit kipróbáltam, nőttem és átestem a következő kategóriába így növelnem kell a fehérjebevitelem is. Kipróbálás szintjén vettem egy 500 grammos szójafehérjét (90%), és ezt tervezem belekeverni a 6kg-os volumass 35-be. Már kipróbáltam, nem csomósodik tőle, teljesen jól összelehet keverni a 2 port és ugyanolyan jól oldódik vízben. Szóval mit gondoltok?
Más: próbálta már valaki a volumass 35 fehércsokis ízt? vélemények? A triplacsokis kezd a legutáltabb ízeim felé közelítani, nem tudom váltsak-e? :)
sok értelme nincs hozzá adni még fehérjét mert a wolt csak edzés után kell használni,az aránya pedig megfelelő arra az időre.
a plusz fehérjét inkább más időszakban idd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!