2/9 dirtboy válasza:
a képen lévő mennyiség még szerintem épp hogy belefér
3/9 anonim válasza:
Ez meg epp pont hogy belefer! de ennel tobb mar tulzas.
4/9 Andi80018 válasza:
Lehet a testfestékre gondol a kedves kérdező, aki ismét feltett egy komoly, nagy tudást igénylő kérdést. Ez a festék lejön! Nem tetkó!
5/9 tap bela válasza:
Versenyzés esetében - pontokat adnak.
Ezért is van már olyan termék, ami a tetkókAT ELFEDI, LÁTHATATLANNÁ TESZIK.
6/9 anonim válasza:
Hol a tetkó? De komolyan? Amúgy igen, amelyik profinak van esze, az nem rak magára, mert pontozásnál hátrány, illetve próbálják elfedni, amikor a pózolásra kerül a sor versenynél.
7/9 Szergej55 válasza:
Na ez már rontás a javából: [link]
8/9 anonim válasza:
Érdekes, és profik légyszíves javítsatok ki, ha hülyeséget írok, de pl egy edzővideóban láttam, hogy az egyik testépítőnek tetoválása van. Mikor színpadi képeket néztem, nyoma sem volt. Gondolom a mai barnítók annyira profik, hogy egy tetoválást el lehet fedni velük.
9/9 tap bela válasza:
JanTana cégnek van egy olyan készítménye ami a tetkókat időlegesen eltünteti, elfedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!