19Geri88 kérdése:
Tetoválás után edzés?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem (bár lehet hülyeség), hogy ha csináltatok tetkót pl hátra, akkor attól függetlenül lehet-e edzeni? (nem a fájdalomra vagyok kíváncsi, hanem hogy lesz e baja) Szerintem nem lesz baja, annyit nem durran az ember, hogy bármi gond lenne, max a varrat lassabban gyógyul (szerintem). Őszintén szólva nem szívesen hagynék ki még 2-3napot sem (természetesen 1.5 hét kell átlagba a tetkó gyógyulásának, ez szervezet függő is).2013. nov. 10. 18:39
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Közben rájöttem, hogy a kérdés nem arra vonatkozik.. Bocs.
3/3 A kérdező kommentje:
nem gond, köszi a választ. 3éve edzek, a tetkókat előtte csináltattam amik vannak, NEM deformálódtak el. viszont most is szeretném bővíteni a hátamon lévőt és azt leszámítva, hogy érzékeny lesz, ill fájni fog egy picit edzés alatt lesz-e valami más gond vele? szerintem nem, max lassabban fog gyógyulni a varrat, persze ha van vkinek személyes tapasztalat, akkor szívesen olvasnám teszem hozzá nincs koksz, így nem durranok be annyira, lassan fejlődök, így gondolom nem lehet vele semmi baj.
2013. nov. 13. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!