Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem pofátlanság így lefényképe...

Nem pofátlanság így lefényképezni egy testépítőt?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 14. 07:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert?
2014. máj. 14. 07:45
 2/11 anonim ***** válasza:
hogy?
2014. máj. 14. 07:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát az ágyéka nagyon hangsúlyos ebben a helyzetben
2014. máj. 14. 07:47
 4/11 anonim ***** válasza:
A testépítő látta hogy a verseny előtti bemelegítés közben sétálnak fotósok is, úgyhogy tudna kellett, mi látszik ha kisgatyában fekvenyom. Pofátlanság max az lenne, ha a fényképész a saját honlapján árulná az extra nagy felbontású változatát a képnek vagy ilyesmi.
2014. máj. 14. 07:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Aki pózgatyában színpadra áll azt szerinted hol zavarja, hogy így fotózgatják, a színpadon is látnak mindent.
2014. máj. 14. 07:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy testépítő ezt élvezi, erröl szól az egész. Ha nem fotóznák ingyen legtöbbje még fizetne is érte.
2014. máj. 14. 07:56
 7/11 anonim ***** válasza:
én még nem találkoztam olyan pasival, akit zavart volna, ha dudorodik a gatyó...
2014. máj. 14. 07:59
 8/11 Andi80018 ***** válasza:
Én nem is értettem először, mire írod :-) A fiatalember verseny előtt van valószínűleg, és ebben a gatyában lesz a színpadon is, ahol még pózol is, szóval nem, és nem is hinném, hogy ez probléma lenne. Azért bennük nagyfokú exhibicionizmus van, anélkül nem is menne, úgyhogy nem pofátlanság egyáltalán.
2014. máj. 14. 08:46
 9/11 anonim ***** válasza:
LOL, nekem fel sem tűnt, szerintem semmi különleges nincs ebben a helyzetben. Egész nap ilyen gatyában vannak, és szerintem mindig ugyanannyira "hangsúlyos" nekik, de nekem akkor sem tűnne fel először :D Néztem mire írod, hülye az arca, off időszakban van és nagyon fedett? Nem, el nem tudtam képzelni, mire írod akkor. Ejnye te kis látens :)
2014. máj. 14. 11:47
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Conchita Wurst-nak is dudorodik a szoknyája vagy nadrágja mégse zavarja...
2014. máj. 14. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!