3/11 A kérdező kommentje:
Hát az ágyéka nagyon hangsúlyos ebben a helyzetben
2014. máj. 14. 07:47
4/11 anonim válasza:
A testépítő látta hogy a verseny előtti bemelegítés közben sétálnak fotósok is, úgyhogy tudna kellett, mi látszik ha kisgatyában fekvenyom. Pofátlanság max az lenne, ha a fényképész a saját honlapján árulná az extra nagy felbontású változatát a képnek vagy ilyesmi.
5/11 anonim válasza:
Aki pózgatyában színpadra áll azt szerinted hol zavarja, hogy így fotózgatják, a színpadon is látnak mindent.
6/11 anonim válasza:
Egy testépítő ezt élvezi, erröl szól az egész. Ha nem fotóznák ingyen legtöbbje még fizetne is érte.
7/11 anonim válasza:
én még nem találkoztam olyan pasival, akit zavart volna, ha dudorodik a gatyó...
8/11 Andi80018 válasza:
Én nem is értettem először, mire írod :-) A fiatalember verseny előtt van valószínűleg, és ebben a gatyában lesz a színpadon is, ahol még pózol is, szóval nem, és nem is hinném, hogy ez probléma lenne. Azért bennük nagyfokú exhibicionizmus van, anélkül nem is menne, úgyhogy nem pofátlanság egyáltalán.
9/11 anonim válasza:
LOL, nekem fel sem tűnt, szerintem semmi különleges nincs ebben a helyzetben. Egész nap ilyen gatyában vannak, és szerintem mindig ugyanannyira "hangsúlyos" nekik, de nekem akkor sem tűnne fel először :D Néztem mire írod, hülye az arca, off időszakban van és nagyon fedett? Nem, el nem tudtam képzelni, mire írod akkor. Ejnye te kis látens :)
10/11 anonim válasza:
Conchita Wurst-nak is dudorodik a szoknyája vagy nadrágja mégse zavarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!