Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez pofátlanság egy 10 évestől...

Ez pofátlanság egy 10 évestől igaz?

Figyelt kérdés
Nem tudom néztétek-e a Valencia-Real Madrid találkozót.De a meccs előtt és közbe is a Valencia szurkolói főleg egy 10 éves trágár szavakkat kiabáltak be Casillasnak .A link ez az:El calvario de Casillas en Mestalla ezt irjátok be a youtube-ba és látni fogjátok.a kis 10 éves köcsög górézott mire Casillas ezt mondta: "Csak egy dolog: te 10 éves, neked több jó modorra lenne szükséged" Ez parasztság ettől a 10 évestől nem?Annyira iritál hogy jönne hogy megöljem.
2009. dec. 14. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:

bár én inkább utálom a magam módján a realt, de ez akkor is kiba**ott nagy pofátlanság, majd ha az a kiskölyök is letett valamit az asztalra, akkor majd dumálhat, addig ő egy kis taknyos marad, egy senki, egy nulla

casillast akárhogy is nem szeretem, inkább petr cech, de ő már tett valamit, ő már akkor sztár volt, amikor az a kisgyerek még tervbe sem volt véve...szóval...

2009. dec. 14. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Én az összes nagypfoájú hangembert rühellem, aki azért jár ki meccsre, hogy a másiknak kiabáljon, meg mutogasson. Sajnos a normális embereket ezek az állatok elriasztják a meccsekről. Nekem is beszoltak már, hogy "nem szégen a szúrkolás", mert nem szidtam az ellenfél anyját és inkább a meccset néztem. Az ilyen 10 éves kis retardáltról meg annyit, hogy mondjon csak amit akar, más öröme úgy sem lesz az életben, mert az ő fajtájából lsznek a segéjeken élő senkiháziak. Megverni nem lenne érdemes, mert a sors már jól megverte, ha ennyi esze van. A verésből ezek amúgysem tanulnak...
2009. dec. 14. 21:06
 3/10 anonim válasza:
Kis zöldfülű szájhős. Lehet, hogy megbízták az ellenfél froclizásával, mint sok más ilyen kis felcukkolható pisist. Noha Barca drukker vagyok, az ilyen akkor is több a soknál. Komolyan mondom, ez engem arra emlékeztet, ahogy a kisebbség viszonyul a magyarokhoz... Szánalmas!
2009. dec. 14. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
21:06: Csak tudod ha a meccset akarod nézni, akkor azt jobb otthonról, mert engem is rohadtul idegesítenek az olyan kis besz*ri jancsik, akik végigülik a meccset. Ha kimész a stadionba, ott illik szurkolni. A szurkolás nem abból áll, hogy nézed a meccset mint egy bamba szamár, és még felállni is luxus a helyzeteknél, hanem abból hogy torkod szakadtából végigüvöltöd a meccset, és ha kell, akkor szidod a másikat.
2009. dec. 14. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
[link] :)
2009. dec. 18. 18:19
 6/10 anonim válasza:
Egyértelműen. Egyszerűen undorító, hogy a saját országának a válogatott kapusát aki igenis megnyerte nekik az eb-t ilyen szavakkal illesse. Én egy pofont is lekevertem volna neki, de Iker hidegvérűbb.
2009. dec. 18. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy profi az ilyennel nem foglalkozik. :) Érdekes a Barca a Bilbao otthonában játszott, ott is elég közel vannak a szurkolók a pályához, Valdés ment a labdáért kb 2 méterre volt tőle a lelátó és ordibáltak neki a szurkolók gondolom nem az egészsége felől érdeklődtek, de hidegen hagyta és csak a játékkal foglalkozott.
2009. dec. 18. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondolom téged csak azért irritál ez a 10 éves gyerek, meg a többi mert madridista vagy. Én MU-s és engem hidegen hagy. :) Meg szerintem mást is aki nem a madriddal van. ELőttem szólónak pedig igaza van, egy profi nem szól vissza a publikumnak különben kaphatja az eltiltást.
2009. dec. 18. 20:45
 9/10 anonim válasza:
18:25-ös vagyok, 'pool drukker és spanyol válogatott drukker. semmi közöm a madridhoz.
2009. dec. 20. 20:44
 10/10 anonim válasza:
majdnem elsírta magát a gyerek-.-"
2009. dec. 23. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!