Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szép napot! Ebben a kérdésben...

I.B.T. kérdése:

Szép napot! Ebben a kérdésben már többször körbenéztem az interneten de nem találtam számomra megfelelő választ. A kérdéseim a következők lennének:?

Figyelt kérdés

1: 19/F vagyok és érdemes e elkezdenem a boxolást? Profi szintre értem.

2:két edzés között hogy kell 2 nap szünetet tartani? pl: hétfőn ha edzek akkor csak csütörtökön szabad ismét vagy csak a 48 órát kell betartani? pl: hétfőn 12:00 és szerda 12:00

3:Az már megvan hogyan üssek nagyot(értem a technikára) de konkrétan az ütés gyorsaságát hogyan tudom növelni? Amit csinálni szoktam: 2 db fél kilós súllyal ütést szimulálok illetve nem is tudom hogy irjam: mintha bicepszre edzenék csak durva gyorsan kb 5-10mp-ig mozgatom a karjaim.

4: a fekvőtámasszal igaz nem lassítom le a karjaim? Karra érdemes e mást csinálni?

5: Ugrókötél megfelel e futás helyett a boxban?

Amit még hozzáfűznék: Van némi (1-2 év és minden héten kb 2 óra edzés, inkább tanultam) MMA tapasztalatom szóval nem vagyok teljesen kezdő, bár egy csöppet bánom nem tettem bele több időt.

Köszönöm a válaszokat.

2014. máj. 13. 14:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Egy valami lemaradt: a bal szemem gyenge:-3as
2014. máj. 13. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:

1. elkezdheted

2.heti 5 edzés a minimum versenyre is készülő alap edzésnél ökölvívóknál.

verseny előtt akár napi 2őt is edzenek.

3.edzővel pont ütőzés,edző partnerrel egyszerre ütés állnál tartott kesztyűbe,percenként irányítás csere.

amit te csinálsz az váll erő állóképességi gyakorlat.

4.nem lassítod le.

és miért a kart kérdezed?minden izom ugyanolyan fontos.

az ütőerőhöz főleg a törzs a hát.

5.kettlebell edzés.

2014. máj. 13. 23:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. máj. 14. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!