Mit csináljak, hogy anyám megengedje, hogy járjak kondiba?
Szeretnék konditerembe járni, mert:
- nagyobb motiváló erő (sok kigyúrt ember)
- gyorsabb fejlődés (hibrid edzésterv, mert a súlyokkal gyorsabban fejlődni)
- minőségibb turmix
Miskolcon néztem az M1 Fitnesst, mert itt van személyi edző, ami szerintem nem is olyan drága. [link] az oldal alján van a személyi edzés
12/F
Én is úgy voltam, mint te, csak aztán később ez nem volt elég. Az elkényelmesedés nagyon veszélyes. És persze majd az is kiderül, hogy az életben nem pont arra az okosságra van szükség, mint az iskolában. Ez az oktatási rendszer egy nagyon rossz tulajdonsága. Nem nevel az életre, hogy közhelyesen szóljak.
Az a szakmai érdeklődés megalapozására pedig álljon itt egy falfirka: "It's not the Monday that sucks. It's your job."
Ennyit tehetsz. Odaállsz anyukád elé és kérdezed: -anyu, ugye elmehet terembe edzeni? És ha okos,akkor ezt válaszolja: NEM!
Na kb ennyit tudunk neked innen segíteni.:)
Akkor most üljek itthon a gép előtt, 0 motivációval, egy kezdetleges edzéstervvel és még kezdetlegesebb étrenddel.
Ezt szűrtem le tőletek, mondjátok, hogy nyomjam a fegyencet, de a gyásznak van kedve olvasni azt a szennyet. Ez a sittes körítés, meg az testépítés megszégyenítése nagyon nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!