Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit csináltok, ha akár...

Ti mit csináltok, ha akár interneten, akár saját ismerősötök által találkoztok ekkora gyökérségekkel?

Figyelt kérdés

Valaki csinál egy tök átlagos zabkását és "úristen, ezt fel kell raknom a netre!"

De ilyen baromságokat ír, hogy

"Mivel tele van proteinnel" (igen, számold csak a növényit, úgy, és irkálj minden f***ságot)

A japán testépítő ezt eszi reggel-délben. Ő pedig fogyni fog meg k*-va sok zabkását eszik. Kit érdekel, hogy egy alap szénhidrátforrás, ő akkor is fogyni fog b*.meg, mert szerinte diétás!

"Aki szénhidrátmentes diétát tart vagy cukorbeteg, azok is bátran fogyaszthatják, mivel nem tartalmaz sem cukrot, sem zsiradékot, viszont sokáig telt érzést ad. "

Attól mert nincs benne cukor és lassan szívódik fel még van benne szénhidrát, te idióta p!*sa!"

(Én, a kérdező, szintén nő vagyok, hosszas edzésmúlttal a hátam mögött, de most alapból is nyűgös vagyok, és ez kicsit felhúzta az agyam. Alapjáraton nem vagyok ilyenekre mérges, CSAK AMIKOR MÁR MINDEN 2 RECEPT ILYEN SZ**SÁGOKKAL VAN TELE ÉS MINDEN BARÁTNŐM A NYÁR KÖZELEDTÉVEL IRKÁLJA FACEN, SMS-BEN, HÍVOGAT AZ ILYEN HÜLYE ÁLLÍTÁSOKKAL BOMBÁZVA ENGEM, AGYF*5ZT KAPOK!)

2014. máj. 11. 14:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezt én is megkapom.:-)

Tőlem vegyész is kérdezte már, hogy azért eszem rizst, mert abban sok a fehérje? Na erről ennyit, van baj.:-)

2014. máj. 11. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!