Ti mit csináltok, ha akár interneten, akár saját ismerősötök által találkoztok ekkora gyökérségekkel?
Valaki csinál egy tök átlagos zabkását és "úristen, ezt fel kell raknom a netre!"
De ilyen baromságokat ír, hogy
"Mivel tele van proteinnel" (igen, számold csak a növényit, úgy, és irkálj minden f***ságot)
A japán testépítő ezt eszi reggel-délben. Ő pedig fogyni fog meg k*-va sok zabkását eszik. Kit érdekel, hogy egy alap szénhidrátforrás, ő akkor is fogyni fog b*.meg, mert szerinte diétás!
"Aki szénhidrátmentes diétát tart vagy cukorbeteg, azok is bátran fogyaszthatják, mivel nem tartalmaz sem cukrot, sem zsiradékot, viszont sokáig telt érzést ad. "
Attól mert nincs benne cukor és lassan szívódik fel még van benne szénhidrát, te idióta p!*sa!"
(Én, a kérdező, szintén nő vagyok, hosszas edzésmúlttal a hátam mögött, de most alapból is nyűgös vagyok, és ez kicsit felhúzta az agyam. Alapjáraton nem vagyok ilyenekre mérges, CSAK AMIKOR MÁR MINDEN 2 RECEPT ILYEN SZ**SÁGOKKAL VAN TELE ÉS MINDEN BARÁTNŐM A NYÁR KÖZELEDTÉVEL IRKÁLJA FACEN, SMS-BEN, HÍVOGAT AZ ILYEN HÜLYE ÁLLÍTÁSOKKAL BOMBÁZVA ENGEM, AGYF*5ZT KAPOK!)
Ezt én is megkapom.:-)
Tőlem vegyész is kérdezte már, hogy azért eszem rizst, mert abban sok a fehérje? Na erről ennyit, van baj.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!