Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » üdv! Már egy ideje kondizok...

üdv! Már egy ideje kondizok de a segítségetekre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
minden nap edzek 1-1.5 órát napi 3x50g fehérje,2x5g kreatin és amionsavkapszulák a kajára annyira nem figyelek de főleg húst eszek és zöldséget ezek mellé tudtok tanácsokat adni hogy 2hónap alatt felpakoljak valamennyi izmot? 184 cm és 70kg vagyok kb 2 hónapja 62 voltam.
2014. máj. 10. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

milyen tanácsra vársz?

a kreatint kár volt még használni, a napi 3*50 gramm fehérje táp.kiegből megy az nem a legjobb :D

edzéstervet nem írtál, a mindennapi edzés, heti 5 vagy 7-et jelent? pihi időt is kell hagyni az izmoknak.

2014. máj. 10. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:
heti 5 de a kreatintól sokat nőttem :D
2014. máj. 10. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja,össze is mész amjd tőle(bár nem 100%-ig ),főleg,hogy nem figyeltél a kajára és gondolom akkor a víz bevitelre sem.

Miért mindenki ilyenkor akar elkezdeni a strandra gyúrni? Szeptemberben persze senkinek nincs eszébe.(Tisztelet akik nem strandra edzenek.) (Itt a 2 hónap alatti izompakolásról következtetek)

2014. máj. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!