Túl sokat fogytam egyszerre és nem valami feszes a bőröm. Ezzel helyre hozhatom?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, szóval tuti feszesedne még. A probléma az, hogy 30 kg-t adtam le, a bőröm nem valami feszes, ha leadnám a maradék 10-15-öt, akkor tuti maradna felesleges bőröm. Szerintetek az megoldás, hogy még leadok 5-öt, majd fél évet tömegelek, utána megint diéta? Illetve tudtok erre valami tápkieget?2014. máj. 3. 08:39
1/8 anonim válasza:
Mire kell tápkieg? Tömegnövelésre? Arra millió tömegnövelő van, de még inkább étrend, ugyanis az a fontos hogy egész nap mennyi a makrobevitel, nem a tápkieg. Bőrfeszesítő pedig nincs.:)
A megoldás, hogy lassan adod le a zsírt, hogy legyen idő visszahúzódni a bőrnek. Max heti fél kilós zsírleadást célozz meg.
2/8 anonim válasza:
Hetente 0,5 - 0,8 kg leadás köré próbálj beférni. Természetesen ha nagyon sokat adtál le (-30-40 kg) akkor lehetetlen elkerülni a bőrnyúlást, ha lassan is adod le.
3/8 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem, hogy nincs rá semmi. Igen, ezekkel tisztában vagyok, heti 0.5-1 kg ment le ~5-6 hónap alatt. De tekintve, hogy 165 cm vagyok, a hasam az iszonyatosan nagy volt, ennyi idő alatt nem tudott feszesedni. Ezért gondoltam azt, hogy most pihentetni kéne fél évet, hátha addig (aránylag) rendbe jön.
2014. máj. 3. 08:45
4/8 anonim válasza:
Ahol ilyen óriási fógyások mennek végbe és elkerülni a bőrnyúlást, úgy szokták, hogy : 2-3 hónap diéta, majd szünet 2-3 hónapig, majd megint 2-3 diéta. És így fokozatosan visszébb fog húzódni a bőr, mintha egyből csak diétáznál :)
5/8 anonim válasza:
Szépen tömegeld fel magad és sokat fog segíteni a bőr dolgon. Tiszta étrenddel.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor még ezt a hónapot végig tolom, aztán tömegelek. Igen, tiszta étrend lesz, csak zab, tejsavó, rizs, csirke, burgonya tk. liszt, illetve zöldségek. Na meg természetesen vitamin.
2014. máj. 3. 09:13
7/8 anonim válasza:
Úgy kell ;) Sok kitartást hozzá, és ne add fel ! Ha valamit nagyok akarsz, sikerül.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem adom fel, mert szemét kaja függő vagyok. Ha megeszek pl. egy szelet pizzát, akkor újra visszaállnék. Nem beszélve arról, hogy egészséges táplálkozás mellett fizikailag és mentálisan is jobban érzem magam Kaja se unalmas, mert nagyon jó vagyok a konyhában. :D Tehát az akarattal nincs gond. Még egyszer köszönöm a válaszokat.
u.i.: Igyatok turmixot.
2014. máj. 3. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!