Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi (t) évő legyek? Részletek...

Mi (t) évő legyek? Részletek lent!

Figyelt kérdés
185 cm magas, 86 kg-os 26 éves srác vagyok. Belekezdtem egy diétába, mert 6-8 kiló a mellemre meg a hasamra jött fel felesleg kb. Ülőmunkát végzek, sajnos nem volt az étrendem rendezve, sok cukros szar kaját vittem be, meg gyorskaját is, nem mozogtam, az évek alatt feljött ez a felesleg. Alapvetően diákkoromban nem voltam hízékony, 65 kilós voltam gimnáziumban. Tehát a diétát elkezdtem, viszont nem tudom betartani a napi 6x-i kajálást. Reggel mielőtt elmegyek melóba tudok enni 6.30 körül, melóban délelőtt tuti, hogy nem, délben csirkemell megoldható, kora délután egy fehérjesék pl belefér, haza fél 5 körül érek, lemegyek edzeni, vagy futni, attól függ épp melyiket. 5, fél 6 körül végzek, akkor tudok megint enni, teljes kajálás belefér. Namost ez kb 4x-i kajálás egy nap. Gond-e ez szerintetek? Másik kérdésem, hogy hiába vásárolok "normális" kajákat, reggelizek zabpelyhet, meg eszek túrót meg egyáltalán, a fehérjebevitelem és a szénhidrátbevitelem sem éri el a szükséges szintet. Egész napi bevitelem fehérjéből kb 100-130g, szénhidrátból meg 100-180 gramm. Mi történik ilyenkor, ha nem viszek be elég szénhidrátot meg fehérjét, de edzek, meg futok ugyanúgy tovább? Izomból fogok fogyni? Tömegelő időszakot hogy lehet ilyen körülmények mellett csinálni? étrendkiegészítőkre meg fehérjére együtt nincs pénzem annyi amennyiből fedezni lehetne a 200 g fehérjét pl midnen napra. Ötletek?:D

2014. máj. 2. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Az mindegy, hogy te 4 vagy 6 kajálásra osztod el. A mennyiség legyen meg. Fehérje több kell, mert izmot vesztesz, ch-bol oks az 1-2g x ttkg.
2014. máj. 2. 21:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az nem gáz, ha csak 100 g szénhidrátot viszek be egész nap? Nyilván egyelőre a diétás időszakban. Zsír olyan 20-25 g szokott lemenni egy nap. Fogyok úgy látom azért rendesen. Éhes nem vagyok, sőt inkább megerőltető ennyit enni. Előtte nem szoktam hozzá, reggel valami joghurtot nyomtam le, délben meg este ettem csak.
2014. máj. 2. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Heti 0,5-1kg fogyás legyen. Ha így megy, akkor nem vesztesz annyi izmot. Heti 1kilónál nagyobb fogyásnál nagyobb izomvesztes van, ilyenkor több kalória kell.
2014. máj. 2. 22:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! 1500 kcal körül van egy napi kajálásom.
2014. máj. 2. 22:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Szemetet nem eszek, csak amit eszek, az nem igazán elég.
2014. máj. 2. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Dietanak az a lenyege hogy keveset eszel.

Mivel natur vagy a 20-25 g zsir kevesnek tunik nekem, ha erzel hormonalis gondokat akkor noveld.

Én ilyen napirend mellett megprobalkoznek valami harcosok etrendje szeru étkezés beosztással.

A napi mennyiség maradjon, de napkozben egyel inkabb nyers zoldsegeket gyumolcsoket, feherjet, magvakat.

Majd miutan hazaersz lesz egy jo nagy etkezesed amiben beviszed az osszes feherjet ch-t zsirt ami maradt.

Ha en minden nap ennyit ennék amennyit irsz azt csak igy birnam

2014. máj. 2. 22:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. A harcosok étrendje az szerintem baromság.
2014. máj. 3. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!