Az no fokozó megnöveli az agyvérzés esélyét?
Figyelt kérdés
Mivel amikor kitágul az ér, elvékonyodik az érfal. Indoklásokra lennék kíváncsi.2014. máj. 2. 21:51
11/17 A kérdező kommentje:
Tudom a maximumot kihozni magamból. Így ajánlanátok nekem az NO fokozót?
2014. máj. 3. 15:27
12/17 dirtboy válasza:
igen,egyébként meg lehet egy sima koffein is elég lenne.
egyébként szellőztetsz rendesen?
csak mert az ásítás oxigén hiányra utal.
13/17 A kérdező kommentje:
Most, hogy mondod, a konditerem, ahova járok, nem túl szellôs. :/
2014. máj. 3. 15:50
15/17 dirtboy válasza:
egyikhez sem volt szerencsém,én a helyedben kipróbálnék valami ismertebbet ami van a koditeremben.
gondolom nálatok is a pultnál lehet kevertetni amit kérsz.
ha be mész kevertess egy nitrox therapyt,aztán öltözhetsz.
ha az meg teszi a hatását akkor meg vehetsz egy dobozzal,olcsóbb mint az általad linkeltek.
16/17 anonim válasza:
A magas vérnyomás, vagy keringési zavar más tészta. Egyébként a vérnyomást a nitrogén oxid nem fokozza, csak csökkenti nyugalmi állapotban. Ellenben a kávéban és energiaitalokban található koffein tényleg káros a számukra. (Keringési panaszokkal edzeni is ésszel kell, nemhogy serkentőzni...) Szerintem azért van ráírva, hogy ne szedjék, hogy biztosítsák magukat a perek ellen. Más értelmét nem látom.
17/17 anonim válasza:
Egy tanulmányban azt írták (papíralapú magazin, nem tudom belinkelni), hogy a kis testrészek esetén csak az adott izomban növeli meg a vér No-szintjét, nagy testrészek esetén (pl. láb) az egész testben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!