Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mikorra fogyok le? Júliusban...

Mikorra fogyok le? Júliusban leszek 14 éves 155 cm magas vagyok és 54 kg. Többi lent van.

Figyelt kérdés
Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogyha 2 hónapja járok elég kemény kick-box edzésekre(heti 2x)és fogyni még nem fogytam,de az izomzatomon látszik a változás,akkor szerintetek mikorra fogok fogyni?

2014. máj. 1. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
több fehérjét fogyassz, kevesebb szénhidrátot igy elindul a fogyás.
2014. máj. 1. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezt bővebben kitudnád fejteni?

Az a baj nálam,hogy nem is eszek sokat,csak van amikor este,de a haverom is jár 8 hónapja ugyan oda,ahová én és tök sovány pedig rengeteget eszik.

2014. máj. 1. 22:01
 3/5 Xyrot ***** válasza:

Nos!

Valóban több fehérje kell mint szénhidrát!

Amennyiben csökkented a kalóriabevételedet akkor fogysz! Viszont a gond, hogy ilyenkor akarva akaratlanul veszítsz az izomzatból is!

Keress az interneten szálkásító étrendet..ez sokban segíthet!

Illetve elolvashatod a sárgakapszula című könyvet!Igaz az inkább testépítőknek van de kaphatsz benne hasznos infót!

Viszont gond az, hogy mi nem tudjuk, hogy hogyan nézel ki, ezért nem tudunk túl pontos választ adunk!A legjobb lenne az ha nem a mérleghez igazítanád magad hanem a tükörhöz!

Az izom nehezebb mint a zsír!

Remélem segíthettem!

2014. máj. 2. 09:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Ige,köszi
2014. máj. 6. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:
*Igen
2014. máj. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.