Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elég egy táplálék kiegészítő?

Elég egy táplálék kiegészítő?

Figyelt kérdés
a napi 70-80g megvan húsból, és kiegészítővel pótolom hogy meglegyen a szükséges 100g. szénhidrátot is fogyasztok rendesen, (kenyér, rízs) a fehérjét pedig : tojás, csirke comb. (ezek olcsók/jók) jelenleg 2 kiegészítőm van! egy 100% whey pro, amit edzés után szoktam, és van egy Protein Power is, amiből reggel este szoktam 20g-ot. és eléggé fogyóban van. következőnek elég lenne ha vennék egy 2kg-os whey proteint, és azt fogyasztanám edzés után, és esetleg lefekvéskor? mert ébredés után, mindíg valami magas fehérje tartalmú étellel kezdek : csirke, tojás.

2014. ápr. 30. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Edzés utánra maradhat a tejsavó ha csak az lesz, de lefekvéskor lehet jobban járnál valami szilárd kajával inkább. Tehát szerintem lefekvéskor hagyd el a tejsavót, tegyél be helyette szilárd kaját, reggelire meg nem gond a szilárd kajával bevitt fehérje, ott helyettesíthetnéd azokat nyugodtan sima zabbal és tejsavóval.
2014. ápr. 30. 01:36
 2/4 anonim ***** válasza:

A legfontosabb a multivitamin, az is tápkieg.:)

Edzés utána pedig jó ha van tejsavód. tulajdonképpen ennyi kell alapból. Este én túrót nyomok a kazein miatt.

2014. ápr. 30. 05:30
 3/4 anonim ***** válasza:

ahogy írják, a multivitamin és ásványi anyag tartalmú kiegészítők a legfontosabbak meg valamennyi fehérjepor, ez lehet edzés után gyorsabb felszívódású, vagy lefekvés előtt egy kicsit lassabban felszívódó, amit bármikor napközben is fogyaszthatsz.

talán még néha egy ízületregeneráló(glükozamin tartalmú) készítmény is jól jöhet.

2014. ápr. 30. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy jó multivitamin és ásványianyag kiegészítő többet ér, mint egy kis protein shake! Kipróbáltam, és jobb az edzés és a közérzet is, ha veszel egy minőségibb multit, mintha egy kis extra fehérjét!
2014. ápr. 30. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!