Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Feketéknek miért olyan jó a...

Feketéknek miért olyan jó a genetikájuk átlagban?

Figyelt kérdés

Tudom nem jó átlagosítani, viszont pl. az NFL, NBA 80% feketékből áll, testépítésnél is rengeteg színesbőrű genetikai csoda van. Pl. Mr.Olympia top 2 jelenleg, Ronnie Coleman. Ez mitől van? Miben más az izomzatuk/ felépítésük? Olimpiát is említhetném példának ott milyen átlagban vannak. Mielőtt valaki írná, nem vagyok rasszista, ezek tények, nem lehet csak véletlen ekkora különbség. Mit gondoltok?

Itt van ez a srác is példának a 60 kg-jával és 140 kg-s fekvenyomásával: https://www.youtube.com/watch?v=nIvFFBiK5nw

2014. ápr. 27. 03:49
 1/6 anonim válasza:
34%

Két teljesen különböző fajról van szó. A feketék fizikai,genetikai felépítése közelebb áll az állatokéhoz, mint a miénk. ellenben értelmileg nagyátlagban jóval visszamaradottabbak nálunk.Dióhéjban ez jut eszembe a kérdésről.

Sohasem ítéltem meg senkit a bőrszíne alapján, és nem is fogok. De ha azt mondom, hogy a patkány és az egér nem ugyan az, akkor már rasszista vagyok, szóval én a helyedben nem törődnék vele, ha valaki ezért bírál.

2014. ápr. 27. 06:05
 2/6 anonim ***** válasza:
nagyobb a tesztoszteron termelésük. Ami mondjuk naturálban több izmot hozhat náluk, de ugye ez kokszolásnál már nem számít, mert akkor heti 1000mg tesztót is használnak a testépítők. Plusz sokszor arányosabb testfelépítés, vékony csípő, széles váll, jobb izomtapadás. Kivéve sokszor a vádlit, mert az a legtöbb esetben fent tapad náluk.
2014. ápr. 27. 06:09
 3/6 anonim válasza:
Nehéz egy ilyen platformon az élet egy olyan válasszal, mint az #1, de bizony ez van. Voltak, vannak erre kutatások is.
2014. ápr. 27. 08:24
 4/6 anonim válasza:

Egyesnek: Először is a "fekete" és a "fehér" ember nem két különböző faj... Inkább a két külön rasszba tartozót használnám a helyedben.

Kérdezőnek: Más körmyezeti adottságoknak voltak kitéve, mint a fehérek. Mi is Afrikából származunk, de nekünk szembe kellett nézni jó pár téllel. Náluk meleg volt mindig. Betegek ők is, mi is voltunk. Gomdolj csak a pestisre. Egyszerűen az evolúció folyamán más környezethez kellett alkalmazkodnunk, más gének kezdtek el kifejeződni. Jó, hogy a négerek feketék. Kinek kell még bőrrák is a nagy napsütéstől, ha egyéb dolgokba is bele lehet arrafelé halni?

2014. ápr. 27. 08:47
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

1#: Az ilyen idióta, félretájékozott, magát okosnak bemutató szemétládák miatt vált annyira természetessé a rasszizmus, mivel az emberek olyan szinten félreinformáltak, hogy a fogalomzavaruk ellenére bizonygatják az igazukat.

A Homo Sapiens egy faj, ebbe ugyanannyira tartoznak bele a négerek, mint a fehérek. A rasszok elkülönülését a földrajzi környezet hatásának nevezzük az emberre, mivel az őskorban az emberek elszigetelten, külön populációkban éltek. A földrajzi környezet pedig mindenkire más hatást gyakorolt. A fehérek a változó időjárásra specializálódtak(változó bőrszín), a feketék a nagy besugárzásra, a mongoloid a homokviharok ellen védekezett a vékony vágású szemével. Persze ez mára irreleváns, mert össze-vissza keveredtek a rasszok, de ettől még nem kell hülye meséket kitalálni, 1-es biológia érettségivel(tudom, nem is kötelező tárgy, de menőn hangzott).

2014. ápr. 27. 12:42
 6/6 Frontosa ***** válasza:

Az Afro-Amerikaiak jó fizikai adottsága a mesterséges szelekció eredménye. Kiválogatták a jó genetikai adottságú egyéneket.

A telepesek az erős testalkatú, izmos afrikaiakat hurcolták be ezerszámra Amerikába, mivel azok jobban bírták a kemény fizikai munkát. Azaz létrejött egy kedvező genetikai adottságú rassz, ami aztán öröklődik azóta is. Ennyi a titok, ez nem rasszkérdés.

Ha most kiválogatnál 1000 komoly fizikai adottságokkal rendelkező fehéret és ők szaporodnak egymással, értelemszerű, hogy az utódaik is örökölnék a jó adottságokat.

Üdv,

2014. ápr. 28. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!