Mivel kéne kiegészíteni a zabot, hogy a fehérjetartalma teljes fehérjéhez hasonló legyen összességében?
Figyelt kérdés
Body.bulideren volt egy cikk a vegetáriánus testépítésről, és, hogy így is lehet
2014. ápr. 26. 18:40
1/5 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 26. 18:40
2/5 A kérdező kommentje:
egyébként nem vagyok vegetáriánus testépítő csak nincs pénz arra, hogy a megfelelő fehérjemennyiséget bevigyem húsból és akkor próbálok kicsit trükközni a többi dologgal
2014. ápr. 26. 18:42
3/5 anonim 



válasza:





a müzli tejjel az vajon mi nekik? :D mert a végén azt írja.
4/5 A kérdező kommentje:
hát nem tudom de nem igazán fogyasztok tejet
2014. ápr. 26. 18:48
5/5 Szintiszoli123 



válasza:





Jó a kérdés.
Lehet, hogy hülye a megközelítésem, de ahhoz, hogy megfelelően össze tud válogatni a fehérjéket, két dolog kell:
- az adott étel, mondjuk dió pontos aminosavprofilja (ilyenből sokat találni külföldi oldalakon
- egy, pl. az emberi izomrostot alkotó fehérjemolekulák aminosav összetétele. Erről azonban sehol nem találtam semmit.
Bocsánat, ah azért gondolom így, mert nem figyeltem bioszórán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!