Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan érdemes elkezdeni a...

Hogyan érdemes elkezdeni a mellizom-erősítést?

Figyelt kérdés

18/f vagyok, 180 cm és 74 kg. Néhány hónap alatt lefogytam 86 kg-ról, s szerintem ez a súly már ideális lenne ahhoz, hogy elkezdjem formálni, izmosítani a testemet. Sajnos nincs lehetőségem (pénzem) edzőterembe járni, ezért csak otthon végezhető gyakorlatokat csinálhatok.

Hogyan érdemes elkezdeni a mellizom-erősítést? Milyen gyakorlatokkal? Kezdetnek miből mennyit kellene?

2014. ápr. 26. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha van súlyzód, akkor fekvenyomás, tárogatás, áthúzás.

Saját testsúllyal: fekvőtámasz, tolódzkodás.

De mindenre eddz, ne csak mellre!

A bodybuilderen találsz kezdő tervet is.

2014. ápr. 26. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Töltsd le a fegyencedzést (ingyenes), és ha van kedved kezd el, olvasd el és kezd el csinálni. Saját testsúlyos gyakorlatok vannak benne, amikben súlyzó nélkül otthon edzhetsz. Van az elején egy hülye rész, amiben írja az író, hogy a konditermi edzés sz*r, de ezt ne hidd el.
2014. ápr. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!