Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 46 Éves vagyok 178 cm 80 kg...

46 Éves vagyok 178 cm 80 kg Karom 40 cm, hát 120 cm derék 94 és ezek jó méretek a koromhoz szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 25. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
A derék az sok. Mármint ha a jó formát nézzük. De mi az hogy jó méret? Az összbenyomás, szimmetria, arányosság számít. És hiába írunk itt bármit, lényeg, hogy TE elégedett legyél vele.
2014. ápr. 25. 19:15
 2/6 A kérdező kommentje:
DE én nem vagyok testépítö csak otthon edzek hogy legyek kondiba
2014. ápr. 25. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok testépítő, mert nem versenyzek, sőt az utóbbi 3 évet otthon edzettem (29 éve edzem, 43 vagyok), de attól még az is testépítés, ha a szó tágabb értelmét nézzük.

És te kérdezted, én csak őszinte voltam. Egyénként egy képpel többre mennénk, mint adatokból találgatni.:)

2014. ápr. 25. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek nagyon jó adatok a korodhoz képest. Teljesen jó hogy otthon edzel én is ezt teszem. Ha nagyobb méreteket akarsz akkor ahhoz már súlyok kellenek, de igazából nem tudom mivel edzel.

De pl. súly nélkül jó kajálással, fegyencedzéssel is erősíthetsz.

De igazából tényleg az számít hogy magadnak tetsszél :)

2014. ápr. 25. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:

40 fölött vagyok én is.

magasság ugyanez, 140 centi a mellbőség, kar 51 cm jelenleg.

És natúrba nyomom.

Én is edzek nagyon rég, de amiket írtál, azok jó eredmények.

ebben a korban ha van egy kis zsír és nem zavar, nincs abban semmi.

nem versenyre mész, vagy fotózkodni.

csak így tovább!

2014. ápr. 25. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:

a derék.

ha onnan lecsapatnál 10 centit,akkor lenne tényleg jó és a hosszabb távú egészség szempontjából is érdemes lenne.

2014. ápr. 25. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!