Húzódzkodó. Vélemény?
Figyelt kérdés
Van-e valakinek ilyen húzódzkodója?: [link]
Ha igen, mondanátok róla, hogy jó-e, nem megy hamar tönkre stb.. Ja és hol lehet megvenni, netes rendelésen kivül (pl Hervis, Dechatlon...)?
2014. ápr. 19. 16:05
1/4 anonim válasza:
Nekem ilyen van és pont erről az oldalról vásároltam. Kb sohasem megy tönkre, miért is menne?
Netes rendelés, gls futár házhoz hozza 2 napon belül.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ. Még csak annyi,hogy én az ajtóm fölé szerelném, ahol egy vékonyabb fal van, elbír vajon engem a fal? (74 kg vagyok)
2014. ápr. 19. 19:27
3/4 anonim válasza:
miből van a fal? téglából vagy gipszkartonból? mert ha tégla elvileg el kellene bírni, de ha gipszkarton akkor magát az állványt sem bírja el
4/4 A kérdező kommentje:
Hát elvileg téglából, szóval akkor csak nem fog leszakadni meg ilyesmi :D
2014. ápr. 19. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!