Mi lehet az oka ennek a visszaesésnek?
Figyelt kérdés
A héten fejlődtem a guggolásban és a fekvenyomásban is.Ma viszont felhúzás közben megfájdult a hátam,így abbahagytam és kevesebbet nyomtam.Bicepszezésnél már könnyebben ment kétkezessel nyomnom,viszont az egykezes nyomásnál már nem bírtam nyolszor megemelni.Mi lehet ennek az oka?Most visszaestem,vagy csak a mai napom volt ilyen?Ha fejlődtem a kétkezessel,miért estem vissza egykezesben?2014. ápr. 18. 21:00
1/2 anonim válasza:
Millió oka lehet. Ez nem visszaesés. Lehet a kétkezesre jobban rákoncentráltál, és kicsit jobban elfáradt a bicepszed. De ezen kívűl számos oka lehet, hogy mért nem ment ki az utolsó ismétlés.
2/2 Galaxis. válasza:
A vissza esést nem napokban hetekben és még nem is hónapban kell nézni. Én azt mondom, hogy egy jó fél évet kell összehasonlítani! Vagyis jegyezd le a teljesítményed majd fél év múlva szintén nézz egy teljesítményt. és ha akkor nem megy azt már lehet vissza esésnek mondani. Ez pedig csak izomfáradság. Nem várhatod el az izmoktól, hogy mindig 110%-on működjenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!