Nitrogén-oxid tényleg felpörget?
Figyelt kérdés
Holnap után megyek alkalmasságira, és szeretném a teljesítményem valamivel kicsit feldobni. Úgy hallottam h ez segít, ezért ma kipróbáltam, de különösebb hatást nem éreztem. Igaz, hogy már nem akartam szétedzeni magamat, ezért light-osabb edzést toltam, de azt hittem h így is van hatása. Bár lehet az volt a probléma, hogy tele hasra ittam, vagy hogy utána ittam még l-carnitint is. Amúgy ezen kívül tudtok még olyat ami felpörgetne? Nem rendszeresen használnám, csak csütörtökön.2014. ápr. 15. 11:28
1/12 anonim válasza:
a nitrogén oxid, az egyik legkörnyezet károsítóbb légköri anyag, ami hozzájárul a szmog terjedéséhez is.
Itt egy cikk róla.
a kérdésed helytelenül van feltéve.
de ha értágítókra gondolsz, (arinin és ornitin) amik tágítják az ereket, és vérbőséget okoznak az edzett izomban, az nem okoz olyan mértékű felpörgetést, mint amire te gondoltál.
arra a legjobb a koffein és más felpörgető dolgok fogyasztása, de jó ha tudod, hogy ezeket edzés előtt elfogyasztani huzamosabb időn keresztül rendkívül káros.
2/12 A kérdező kommentje:
Elnézést :)
kávézni nem kávézom, és félek h nem aludnék egész éjjel, ha innék, úgyhogy keresek valami más koffeines dolgot :)
nem szeretném huzamosabb ideig szedni, csupán egy alkalomról lenne szó, azon kívül nincs szükségem rá.
2014. ápr. 15. 11:38
3/12 A kérdező kommentje:
ja és még egy kérdés, ha az energiaitaltól rosszul vagyok az jelentheti azt hogy a koffein miatt van?
2014. ápr. 15. 11:49
4/12 anonim válasza:
igen jelentheti, am ne a kávétól parázz egy erõs csésze kávéban van 60-80mg koffein egy monster energiaitalban 150mg, valamire való edzés elõtti pörgetõben meg 250-300mg...
5/12 anonim válasza:
amúgy milyen no fokozót próbáltál? ha valami koffeinmentes vacak, az valóban nem pörget túlzottan, csak tágítja az ereket, emiatt energikusabb vagy, de ha alapjáraton nem vagy rossz formában, akkor ebbõl semmit nem fogsz érezni... próbáldki a scitec pow3rd-jét, az még nem olyan brutálisan erõs, én dupla adagot is lenyomok belõle hétfõnként edzés elõtt, de az határozottan energizál olyankor.
6/12 A kérdező kommentje:
azt hiszem Nitrox Therapy volt, de nem vagyok benne biztos, mert a kondiba a csajjal beszélgettünk és ő mondta h próbáljam ki, aztán nem is néztem meg jobban h mi az.
2014. ápr. 15. 12:10
7/12 anonim válasza:
A "hatás" valószínű azért maradt el, mert tele hasra ittad. Ezek éhgyomorra szívódnak fel legjobban, úgyhogy célszerű étkezés után várni egy keveset míg legurítod.
8/12 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, de a csaj, aki adta azt mondta h nem ettől van, hogy ettől még ugyanúgy kellene hatnia.
2014. ápr. 15. 14:38
9/12 anonim válasza:
Hát akkor ez a csaj véleménye. Én ezt tapasztaltam amit mondtam.
10/12 A kérdező kommentje:
még egy kérdésem lenne ezekkel a "felpörgetőkkel" kapcsolatban, az hogy ha hosszútávot futok akkor valóban nem szabad beszedni ilyet? Egyik ismerősöm mondta h rosszat tesz a szívnek hosszútávnál
2014. ápr. 15. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!