Ezekkel a dolgokkal lehetséges hogy elérte?
Üdv.
Haverom felkar kerülete durván megnőtt az utóbbi időben, sokan felfigyeltek rá az ismerős körökből.
33-ról, 39cm-re nőtt meg 5 hónapon belűl. Mindenre edz, szép izmos lábai is vannak. Kérdeztem miket használt, ki voltam akadva :
Fehérje por,vitamin,kreatin,gyors szénhidrát (azt hiszem ezt mondta),valami NO fokozót is említett
Sokakat eszik, nem zsíros, hanem szálkásabb a keze, meg kockái is látszódnak halványan.
Valóban el lehet ezekkel a szerekkel érni ilyen kemény hatást ? És hol tudok vásárolni ilyensmit ?
A véleményeteket, válaszotokat előre is köszönöm szépen !
Azzal érte hogy rendesen edzett és evett ezek a dolgok csak rásegítenek.
Ha nem használt volna semmit akkor kevesebb lenne fél kilóval talán.
Ezt hívják kezdő effektusnak. Ha valaki életében nem edzett még,és hirtelen edzésingert kap,nagyon gyorsan tud fejlődni. Persze ez a fejlődési ütem nem sokáig tartható,de ha a kaja és az edzés is klappol,az első 8-10 kg könnyen jön.
Egyébként,habár használt kiegészítőket a barátod,ez csak rendes testépítő étrenddel EGYÜTT hoz eredményt. Ha ugyanezeket beszeded,de az étrended nem jó,csak kidobod a pénzt. Szóval a hatást nem a "szerek" hozták neki,hanem a kaja.
Amint a nevük is mutatja,ezek táplálékKIEGÉSZÍTŐK. Ezek közül is van,ami alap (vitamin és fehérjepor),van,ami extra (kreatin),és van,ami luxus (NO-fokozó).
Az alap valóban szinte nélkülözhetetlen,viszont az NO-fokozó már luxus,mert nagyon csekély mértékben járul hozzá a fejlődéshez,és ahhoz képest drága.
A lényeg,hogy legyen megfelelő mennyiségű és mennyiségű szilárd kaja,e mellé mehet a vitamin és a fehérjepor edzés utánra. Ennél igazából nem kell több,az összes többi cucc minimálisan ad hozzá a fejlődéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!