Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit rontok el, edzek, eszek...

Mit rontok el, edzek, eszek mégse látszódik meg?

Figyelt kérdés

Annyira visszafogtam a kajálásomat és az edzésre is rááltam teljesen, de semmi nem látszódik.

Napi 1200 kalóriára szorítkozok, fel is írom magamnak mit ettem és hány kalória. Shop builder oldalon utána olvastam mik a jó kaják és ezeket be is tartom.

Reggelire zabpelyhet eszem, fehérjeporral, laktózmentes tejjel. Délbe rizs/köles/zöldség csirkével vagy pulykával. Este körözöttet eszem, extrudált teljes kenyérrel.

Minden másnap kondizok: egy órát kocogok, 40 percet sétálok, majd fél órát gépeken edzek.

Restyle termogén zsírégetőt, mega daily one vitamint és edzés előtt karnitint eszem.

És semmi nem látszik rajtam, se vékonyabb, se kövérebb, se kisebb se izmosabb nem vagyok.

Szerintetek mit ronthatok el? Egy hónapja csinálom kb ezt, tudom hogy ez egy életmód, de ha semmi eredménye, akkor nincs mi motiváljon :(

Vagy legyek még türelmes?vagy vegyem vissza 1000kalóriára a napi mennyiséget?

23/l 176cm 65 kiló

2014. ápr. 9. 21:01
1 2
 11/13 *Glissade* ***** válasza:

1500 kalória egy 55 kg- os ülő munkát végző, nem sportoló nő napi adagja!

Te meg csak 1200- at eszel!

Valószínűleg kevés.

Egy hónap alatt ne várj semmit, még csak azt tanulod hogyan kell edzeni, kajálni stb. A változáshoz évek folyamatos éa rendszeres munkája szükséges.

Ahhoz is, hogy egyáltalán intenzíven tudj edzeni!

Nem az a fontos, hogy mennyit eszel, hanem az, hogy Mit eszel!

Ameddig nincsenek meg a normális alapanyagok, addig ne számold a kalóriát.

2014. ápr. 9. 22:15
 12/13 anonim ***** válasza:
A zab mellől vedd ki a tejet,mert ez alapból öngyilkosság így.Zab,víz,protein így edd.A rizst is iktasd ki,menjen helyette több zöldség.Kenyeret meg egyáltalán ne egyél,kamu kenyeret se,az még rosszabb.A rizsmentessé tett ebédből vagyis a hús zöldségből tegyél be plusz 2-3 étkezést,hogy kijöjjön 3-4 óránként az evés.
2014. ápr. 9. 23:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem a rizs a hibás, hanem egyszerűen nem látunk bele, mit nevezel te edzésnek. Kocogok, gépeken edzek, sétálok, ezek mind olyan szavak, amik sok mindent takarhatnak.

Nézz meg egy crossfit edzést. 1 óra az egész, de olyan kemény, hogy a végén könyörögsz, hogy öljenek meg inkább:D Az, hogy 2 gyakorlattal edzed a vállad és a bicepszed, még nem fog megváltást hozni. Olyan gyakorlatokra kéne cserélned az alibiedzésed, amik tényleg hatékonyak és megdolgoztatják a keringésed.

2014. ápr. 10. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!