Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet kockás hasam...

Hogyan lehet kockás hasam minnél hamarabb?

Figyelt kérdés
Felesleg az van rajta, diétás étrend kell úgytudom. Zsírégetőt érdemes venni? Milyen gyakorlatokat végezzek?
2014. ápr. 5. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Gondolom nyárra szeretnéd, ami nem fog menni főleg ha van rajta zsír.

Igen diéta kell+aerob mozgás heti háromszor, bár nem tudom mennyire felesleg van rajta.

Feladatok:

Felülés (csak egy kis ideig jó, de ezt sokan nem ajánlják),

hasprés és lábemelés (nekem ezek váltak be a legjobban, lábemelést behajlított térdel csináld fekve vagy függeszkedve)

Heti kétszer elég rá eddzeni két gyakorlat 3-4 sorozat, max 20-30 ismétlés, DE MINDENRE KELL EDZENI!!!

2014. ápr. 5. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

zsírleszívás

ettől gyorsabb megoldás nincs.

2014. ápr. 5. 23:09
 3/8 anonim válasza:
#1 es nem érek veled egyet:) Szerintem nyárra simán el lehet érni.. Mivel én is elkezdtem igaz én nagyon durván (minden nap aerob mozgás+felülések durván) és 2 hónap alatt már látszik az eredménye.. Igaz nagyon sok múlik az étrenden is és hogy mennyi zsír van rajtad..Kérdező: De sose vidd túlzásba a fogyást 0,5 kg- 1kg heti max!! Különben nem lesz izom rajtad szintúgy:) Remélem tudtam segíteni
2014. ápr. 6. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy nem lesz eredménye csak azt hogy nem lesz kockás (jó persze lehet, hogy mondjuk kettő vagy négy lesz), de ez rengeteg mindentől függ és ha van rajta felesleg akkor nagyon nehéz.

Főleg az utolsó kettő lesz alig észrevehető.

2014. ápr. 6. 10:51
 5/8 Szergej55 ***** válasza:
Tényleg elszabadultak a kőkemény elhatározású, strandszezonra kigyúrom magam egyedek. Persze a sport nem erről szól, de kit érdekel ez már.
2014. ápr. 6. 10:54
 6/8 anonim válasza:
Igen igen szerintem is így van meg ugye a láthatatlanba elég nehéz megmondani hogy lehet-e meg szerintem nem csak a kockahasra kéne gyúrni hanem inkább mindenre, de te tudod kérdező:)
2014. ápr. 6. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyárra készülsz te is? Télen kellett volna elkezdeni:) Nem lesz hamarabb.
2014. ápr. 6. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as linkelnél egy képet?:D
2014. ápr. 6. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!