Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A problémám ott kezdődik hogy...

S.O.S vagy HELP kérdése:

A problémám ott kezdődik hogy 170 cm 58 kg 14 eves vagyok es szeretnek megtanulni verekedni. Segit. Tek?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy amikor eroset akarok utni akkor ilyen lanyos gyenge f.s nak erzem az utest hogy tanulhatnek meg OTHON verekedni mert foci

llet.nem erek ra max 5 allerinteses fekvot tudok egymas utan es nem tudom magam sehogyse felhuzni egy gyenge sz.r vagyok egy senki segitetek?

2014. ápr. 3. 22:44
 1/7 tkodit ***** válasza:

Otthon megtanulni verekedni edző, és edzőpartner nélkül halott ötlet. Erősíteni elkezdhetsz, viszont az önmagad becsmérlését meg érdemes lenne abbahagynod, mert sehova nem vezet.

Döntsd el, mennyire fontos neked ez a dolog (erősödés, formába jövés), és akkor felülbírálhatod esetleg magadban, hogy mire van időd.

2014. ápr. 3. 22:50
 2/7 A kérdező kommentje:
De gyenge vagyok semmmi karizmom se has csak egy vekony egyre vastagodo halyreteg van a hasamon alatta semmi es szeretnek eleve huzodszkodni megtanulni mert kamaszodok jon a nyar es a lanyokkal nem mehetek strandra mert halyas vagyok bar nem annyira nem csak idaig eleg vekonyvoltam most meg csuszok le
2014. ápr. 3. 22:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Semmi karizom es a karom is csak csont
2014. ápr. 3. 22:56
 4/7 anonim válasza:
23%
Hát sza.r ügy ha nem lennék betáblázva akkor megtanítanálak profin verekedni/erőssétenni de otthon mester/társ nélkül soha az életbe nem fog menni sorry.
2014. ápr. 3. 23:24
 5/7 tkodit ***** válasza:

Panaszkodni viszont már most tudsz...

Kapd össze magad, és kezdj el edzeni. Töltsd le a fegyencedzést, az otthon is végezhető. Egyél sok húst, zöldséget, a szemétkaját (elsősorban a fehér liszt, cukor) iktasd ki, és felejtsd el, hogy idén nyárra Adonisz leszel, viszont ha szorgalmasan edzel, akkor már látszani fog rajtad.

Hajrá!

2014. ápr. 4. 00:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy látom neked a nyelvtan óra sem lenne hátrány...
2014. ápr. 4. 08:06
 7/7 A kérdező kommentje:
nyelvtan óra haha ez jó volt nem tudom hogy minek regisztráltál amikor csak ilyen vicces kommenteket tudsz küldeni. Az értelmes válaszokat köszönöm ezt a fegyenc nem tudom mit megnézem
2014. ápr. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!