A problémám ott kezdődik hogy 170 cm 58 kg 14 eves vagyok es szeretnek megtanulni verekedni. Segit. Tek?
Az a baj hogy amikor eroset akarok utni akkor ilyen lanyos gyenge f.s nak erzem az utest hogy tanulhatnek meg OTHON verekedni mert foci
llet.nem erek ra max 5 allerinteses fekvot tudok egymas utan es nem tudom magam sehogyse felhuzni egy gyenge sz.r vagyok egy senki segitetek?
Otthon megtanulni verekedni edző, és edzőpartner nélkül halott ötlet. Erősíteni elkezdhetsz, viszont az önmagad becsmérlését meg érdemes lenne abbahagynod, mert sehova nem vezet.
Döntsd el, mennyire fontos neked ez a dolog (erősödés, formába jövés), és akkor felülbírálhatod esetleg magadban, hogy mire van időd.
Panaszkodni viszont már most tudsz...
Kapd össze magad, és kezdj el edzeni. Töltsd le a fegyencedzést, az otthon is végezhető. Egyél sok húst, zöldséget, a szemétkaját (elsősorban a fehér liszt, cukor) iktasd ki, és felejtsd el, hogy idén nyárra Adonisz leszel, viszont ha szorgalmasan edzel, akkor már látszani fog rajtad.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!