Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szeretnék megtanulni freestyle...

Szeretnék megtanulni freestyle rollerezni csak nem tudom hogy milyen rollert vegyek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! én tisztában vagyok vele, hogy a JD BUG rollert nagyon sokan nem szeretik, és nem tartják profinak, mégis én ezt ajánlanám: [link] és légyszíves csak az fikázza le ezt a rollert, akinek ilyenje volt/van! nekem bevált, ez volt az első rollerem, és még mindig ezt használom, mert ez egy PROFI ROLLER! és még elfogadható áron van! én ezt ajánlom, sok sikert
2013. okt. 5. 07:02
 2/3 A kérdező kommentje:
kösszi amugy én egy oxelo mf 3.6-osra gondoltam vagy egy ilyesmire :D
2013. okt. 5. 15:45
 3/3 PROBBI válasza:
Nekem oxelo mf 3.6 v3- om van kicsit nehéz de nem rossz a sima mf 3.6 azt már nem lehet kapni csak valahol angliában. A helyedben MGP-t néznék könyü és erős csak vigyázz mert valamelyiken 70% műanyag 30% gumi. De ha kicseréled oxelo kerékre (ABEC7) szerintem mf 1.8 as ra.
2014. ápr. 12. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!