Mennyi idő mire így fogok kinézni? (képpel)
Ez a mostani állapot:
valami ilyesmit szeretnék elérni:
17 éves vagyok, 68 kg, a fehérje és hasonló tápkiegészítők sajnos több okból sem jöhetnek szóba.
Az étrendem nem épp testépítéshez van kitalálva, de ez a legtöbb amit ki tudtam hozni egy középiskolás, menzán ebédelős étrendből:
A reggeli általában zabpehely + valamilyen gyümölcs.
A tízórai 2 db barna toast kenyeres szendvics, gyümölcs.
Az ebéd az amit a menzán kapok.
Az uzsonna valamilyen valamilyen sovány túrós kaja, gyümölcs, vagy valami hasonló (itt még nem állt be a rendszer ^^)
A vacsora csirkemell rizzsel.
Nagyjából tudom hogy hogy néz ki egy testépítő étrend, szóval azt is tudom hogy ez nem a legjobb, de ezt tudtam kihozni a dolgokból. Szerintem nem a legrosszabb. :) javaslatokat ide is szívesen fogadok.
Az edzőtermi edzés megvalósítható ha szükségesnek, bár most itthon edzek egy ilyesmi kombinált fekpaddal:
Mellezni, vállazni és hasazni nagyjából teljesen megfelelnek az otthoni eszközök. A bicepszezés, tricepszezés és hátazás kicsit problémásabb de megoldhatónak tűnik.
Hát igen. Így leírva eléggé vérszegénynek tűnik az az egész, szóval most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok a javaslataitokra. A mostani alakomról is várok kritikákat. Az sem gond ha negatív, de ne legyen feleslegesen sértő.
Előre is köszi! :)
Valóban, sajna étrend nélkül ilyen genetikával elég necces a dolog. Viszont a lábazást véletlenül kihagytad, hogy azt hogy csinálnád.
Puszta érdeklődés: a tápkiegek miért nem?
Azt a testet fegyencedzéssel is el lehet érni, amit linkeltél, az a legkevesebb. A kajád az, ami kevés lesz izmot építeni, bár nem írtad a mell és rizs mennyiségét.
Ha van egy jó rúd legalább 80-100 kg súllyal, és egy padod, az összes izmodat szépen meg tudod otthon is edzeni, csak mondjuk 100 kg súly árán sokáig el lehet járni terembe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!