Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő mire így fogok...

Mennyi idő mire így fogok kinézni? (képpel)

Figyelt kérdés

Ez a mostani állapot:

[link]

valami ilyesmit szeretnék elérni:

[link]

[link]

17 éves vagyok, 68 kg, a fehérje és hasonló tápkiegészítők sajnos több okból sem jöhetnek szóba.

Az étrendem nem épp testépítéshez van kitalálva, de ez a legtöbb amit ki tudtam hozni egy középiskolás, menzán ebédelős étrendből:

A reggeli általában zabpehely + valamilyen gyümölcs.

A tízórai 2 db barna toast kenyeres szendvics, gyümölcs.

Az ebéd az amit a menzán kapok.

Az uzsonna valamilyen valamilyen sovány túrós kaja, gyümölcs, vagy valami hasonló (itt még nem állt be a rendszer ^^)

A vacsora csirkemell rizzsel.

Nagyjából tudom hogy hogy néz ki egy testépítő étrend, szóval azt is tudom hogy ez nem a legjobb, de ezt tudtam kihozni a dolgokból. Szerintem nem a legrosszabb. :) javaslatokat ide is szívesen fogadok.

Az edzőtermi edzés megvalósítható ha szükségesnek, bár most itthon edzek egy ilyesmi kombinált fekpaddal:

[link]

Mellezni, vállazni és hasazni nagyjából teljesen megfelelnek az otthoni eszközök. A bicepszezés, tricepszezés és hátazás kicsit problémásabb de megoldhatónak tűnik.

Hát igen. Így leírva eléggé vérszegénynek tűnik az az egész, szóval most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok a javaslataitokra. A mostani alakomról is várok kritikákat. Az sem gond ha negatív, de ne legyen feleslegesen sértő.

Előre is köszi! :)

2014. ápr. 3. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Átlagos genetikával az izmosság, szálkásság 80%-ban étrenden múlik. Ahogy most kinézel, szerintem nincs egy szarból is izmot építek genetikád, úgyhogy sajnos ennél több odafigyelés kéne a kajára. Az otthoni edzés elég az első mondjuk 3-6 hónapban, de aztán kondiba kéne járni, egyszerűen az otthoni edzés nem pótolja a kondis nagy súlyos, intenzív edzést. Persze egy szerényebb formához elég.
2014. ápr. 3. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Valóban, sajna étrend nélkül ilyen genetikával elég necces a dolog. Viszont a lábazást véletlenül kihagytad, hogy azt hogy csinálnád.

Puszta érdeklődés: a tápkiegek miért nem?

2014. ápr. 3. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
money money money it's so funny... valahogy ez az Abba szám jutott eszembe a tápkiegek miértjéről :D
2014. ápr. 3. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Kinek mi a sok. Valaki lazán megveszi az 1000 Ft-os cigarettát, hétvégente issza a kocsmában az 500 Ft-os sört vagy megveszi a 3-4000-es whiskeyt, de közben tejsavóra sajnálja a pénzt. Prioritások vannak. Persze akinek csak parizeres zsömlére telik az más tészta.
2014. ápr. 3. 22:29
 5/7 Osynho ***** válasza:
Ez még egy átlag embernek is kevés fehérje bevitel. Izom építéséhez a többszöröse kellene.
2014. ápr. 3. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt a testet fegyencedzéssel is el lehet érni, amit linkeltél, az a legkevesebb. A kajád az, ami kevés lesz izmot építeni, bár nem írtad a mell és rizs mennyiségét.

Ha van egy jó rúd legalább 80-100 kg súllyal, és egy padod, az összes izmodat szépen meg tudod otthon is edzeni, csak mondjuk 100 kg súly árán sokáig el lehet járni terembe is.

2014. ápr. 3. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
4170nap, 11 óra 47 perc 32 másodperc
2014. ápr. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!