Elakarom kezdeni a fegyenc edzést mert azt halottam h jol erősít. Ha most elkezdeném az alapoktol és nem sietve ugy ahogy kell augusztusra meglenne a kockahasam és viszonylag a "szép" felsőtest?
Figyelt kérdés
étkezésre figyelnék...vacsorára tojást ennél fehérje miatt h jobban fejlődjenek az izmaim..csak vizet innék.Előre is köszönöm a válaszokat! persze h menni fog a zöld az értelmes válaszért!:)2014. ápr. 3. 17:11
1/4 anonim válasza:
Attól függ honnan indulsz. Egyébként szerintem augusztusra tuti nem.
2/4 A kérdező kommentje:
ok..koszi. akkor csinalok egy keményebbet magamnak:)
2014. ápr. 3. 20:17
3/4 Sága válasza:
Figyelj!Tanulj az én esetemből.
Én 2011.04.11.-e óta fegyenc edzek és soha nem volt kockás a hasam,mert nem úgy kajálok,hogy látszódjon,mert engem az nem érdekel.Persze erősödtem magamhoz képest nem is keveset,de a hasam nem volt kockás sose.
CSAK a kaja rendbetétele után tudod elérni,hogy kockás legyen a hasad.Ajánlom neked,ha étrendet keresel,hogy próbáld ki pl. a paleót,a harcosok étrendjét,a body.building.hu-n leírt étrendeket,számolhatod a ch-t is.
Tehát a lényeg az az,hogy a kajádban legyen egy rendszer,mert a vacsira tojás,meg a vizet iszom az kevés a kockás has eléréséhez.
4/4 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen!
2014. ápr. 4. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!