A rendszertelen edzés milyen problémákat okozhat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy testépítő.
Semmit sem tudok a sportról.
És mennyire számít hogy nagyobb súlyt emelek kevesebbszer vagy kicsit sokszor?
Általában nem számolom, csak úgy érzésre csinálom. amikor már az a súly nem megy akkor kisebbre váltok.
2014. márc. 31. 21:47
1/3 anonim válasza:
A nem megtervezett edzés számtalan probléma forrása lehet,de kiemelném az izomzati egyenlőtlenséget(tükör fordítottam, lehet magyarul nem így van).Erre egy egyszerű példa amikor tegyük fel kihagyod párszor a tricepszed, bicepszre pedig rendesen edzel. Ekkor a könyököd alaphelyzetben is behajlítva lesz , egész egyszerűen a két izom közti erőkülönbség miatt.
2/3 anonim válasza:
Nagy ismétlésszám: tonizált, robbanékony, "kisebb" izmok
Nagy súly: nagy, "lassabb", kötöttebb izomzat.
Ez nagyon nagy volnalakban van így természetesen.
3/3 anonim válasza:
A rendszertelen edzés asszimetrikussá varázsolja a tested tehát pl a karod nagy de a melled kicsi
Szerintem ennek nincs értelme írj egy edzéstervet és kövessed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!