Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek van azzal gond,...

Szerintetek van azzal gond, ha egy lány kondiba jár és kicsit ki is gyúrja magát?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve kezdtem el úgy igazán kondiba járni és most kezd el szépen látszani felülről is neki az eredménye. Sokan mondják hogy hagyjam abba, mert nem nőies meg ilyenek, de nem tudom őszintén szólva. Nekem tetszik, hogy súlyokat emelgetek és közben jól is érzem magam, meg azért nem minden lány csinálja ezt. Szerintetek ez még okés?
2014. márc. 30. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs vele gond! Én az ilyen lányokra bukok!
2014. márc. 30. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy okés, ne hallgass másokra, ilyeneket azok mondják, akik nem sportolnak semmit, vagy szimplán irigyek. Ha naturálban edzel, akkor úgysem fogsz tudni "túl izmos" lenni, még férfiaknak se megy szteroidok nélkül. Úgyhogy hajrá :) A sportos férfiakat viszont jobban fogod vonzani ;) A cingárok meg csak hagy szörnyülködjenek, hogy erősebb náluk egy lány :D
2014. márc. 30. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Francot.

Ismerek 1-2 ilyen lányt,gyönyörű alakjuk van.

Akik szerint ez nem nőies azok irigyek vagy figalmuk sincs a dolgukról.

Az nőiesebb ha elmész a Mekibe,veszel egy salátát és utána selfiet csinálsz a tükörben? Mert azoknak nem szólnak be.

2014. márc. 30. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Semmi gond nincs ezzel, minden nőnek ezt kéne tenni! Sok sikert! :)
2014. márc. 30. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Miért lenne gond? A te életed, azt csinálsz vele, amit szeretnél (amíg nem ártasz senkinek), az a sok károgó meg csak vissza akar húzni, hogy nehogymár olyan legyél, ami nem fér bele a csökött kis világukba. Pasit hótziher, hogy fogsz találni az alakoddal, na meg úgyis a személyiség a kulcs. Szóval, ha szereted, csináld!

Egy kép esetleg, hogy hol jársz, és hogy mire mondják azt, hogy nem nőies? :D

2014. márc. 30. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
46%

Képet ide is dobhatsz.:D

Amúgy én is lány vagyok, kb egy időben kezdhettünk el komolyabban kondizni, szóval én magammal hasonlítgatnálak.:D

Amúgy meg semmi gond, pasiknak bejön, csináld csak.:)

2014. márc. 30. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
"Nem nőies" rossz kifogás a lustaságra... ;)
2014. márc. 31. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!