Kreatin kúra elején hasmenés, mit csináljak? ( kifejtés lejjebb )
Szombaton kezdett el menni a hasam, ami pár smecta hatására hétfőre nagyjából elmúlt - nem leves jött, csak valamivel lazább a szokásosnál, ez alapján úgy ítéltem meg hogy már elég jó állapotban vagyok és biztos csak elrontottam valamivel a hasam.
Ez alapján tegnap elkezdtem egy feltöltést ( kreatin monohidrát ), ma meg ismét elkezdtem kiadni magamból a tegnapot amúgy a szombati módjára...más tünet nincs. Toltam már egy kreatinkúrát, tehát nem hiszem hogy attól menne a hasam . Doki kiírt és diétát rendelt el, meg hogy szedjek lactivot.
Kérdésem az volna, hogy akkor most szakítsam meg a feltöltést és kezdjem újra amikor teljesen rendbejött az emésztésem, vagy közben mehet a téma? Enni és inni tudok annyit hogy meglegyen a szükséges tápanyagbevitel, és amikor épp nem ürítek akkor edzeni is elég jó erővel tudok...
( Ha meg edzés közben jön rám akkor megy egy laza kardió a rötyiig :D)
Vélemények?
Nem sok értelme van hasmenés közben kreatinozni. Én megvárnám még vége, majd kezdeném előről a betöltést.
Fél liter víz/5g kreatin minimum, akkor maga a kreatin nem fosat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!