Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street Workoutozok soha nem...

Street Workoutozok soha nem iszok alkoholt és most lesz haverom szülinapja, szerintetek nagyon gáz lenne ha innék?

Figyelt kérdés
megtudnátok mondani milyen italt igyak ami a legkevésbé hizlal és legkevésbé káros? köszön a válaszokat elöre is

2014. márc. 14. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:

egy italtól nem lesz bajod. Sört ne igyál. Max egy feles és nem lesz bajod.

A sörtől hízol, az full CH.

2014. márc. 14. 15:41
 2/4 Szergej55 ***** válasza:
Mert az égetett szesz nem tartalmaz sok kalóriát? :D Nem lesz bajod, a mértéket tartsd egyedül.
2014. márc. 14. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Most egy-két sörtől hína be?

...nézd már meg, hogy az hány kalória lenne. Egyszeri alkalommal megehetne egy egész szülinapi tortát is, de mivel egyszeri alaklomról volt szó, nem lenne sok baja tőle.

2014. márc. 14. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam annyira szigorúan venni, szerintem se lesz sok bajod ha most kivételesen lesz egy görbe estéd. De azért nem kell KO-ra , mert az nem a legszerencsésebb...

Inkább minimalizálni kellene a "károkat". Nem árt mondjuk dupla adag vitamin és ásványi adag illetve sok víz fogyasztás. Én ilyenkor lefekvés elött is megiszok még 2-3 pohár vizet és lényegesen jobb a közérzetem másnap.

2014. márc. 14. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!