Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik rosszabb? Hétvégén:...

Melyik rosszabb? Hétvégén: egy üveg (max.1 liter) bor, vagy 2-3 (max.4) szál cigaretta?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
A cigi rosszabb. De ha sportolsz alkoholizálni is mértékkel kell. 1 pohár, max 2 a jó minőségű borból az még egészséges szint.
2014. márc. 8. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ember legyen aki erre jó választ tud adni.

De szvsz a cigi roszabb, mégpedig azért, mert arra könyebb rászokni. De a pia se jó, főleg nem egy liter bor, az azé elég sok egyszerre. Mi lenne, ha nem akarnál ilyen dolgokat csinálni? Meg tudod magyarázni mi értelme?

Mi az amit nyújtani tudnak neked ezek az "élvezeti" szerek? Mi az, ami nincs meg benned, és külső forrásból kell beszerezned? Boldogság? Öröm? Felszabadultság? Vagányság?

Komolyan kérdezem. Me elárulom, ez mind megvan benned, a pia csak előszedi. Én még nem láttam egyetlen szál cigarettában sem menőséget, csak dohányt. De mégcsak örömet se...

Majd rájössz, hogy milyen az amikor csak 1-2 szál cigi hétvégenként, 5évvel később meg napi 1.5 doboz.

És a cigarettáról nehezebb leszokni, mint az illegális kábítószerek 95%-ról. Elárulom, a kokain elvonása gyerek játék a nikotinhoz képest. Az alkoholról meg nem is beszélek, az sajnos a heroin elvonásához hasonló, sőt, szinte teljesen egy kutya. Tudom, nem leszel alkohol függő... De azért még sem árt elgondolkodni azon, hány alkoholista gondolta azt, hogy ő majd alkoholista lesz. Mindenki így kezdte, hidd el nekem. Tudok egy keveset az addikcióról, és hidd el nekem, semmi értelme az egésznek. Igyál meg 1 üveg sört, fogyassz el 1-2 pohár bort, azzal semmi gond. Azzal van a gond, amikor az ember úgy ül le inni, hogy részegedni akar. Mert más az, amikor az ember elvár valamit egy szertől, és más az, amikor elvárások nélkül jól érzi magát. Lehet szeretni a bor ízét, meg lehet szeretni a hatását. Csakhogy az egyik ártalmatlan, míg a másik nem kicsit veszélyes magatartás.

2014. márc. 8. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:

"Elárulom, a kokain elvonása gyerek játék a nikotinhoz képest."

Ne írjál hülyeséget.

2014. márc. 8. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hülyeséget, hanem tapasztalatokat írok, kisbarátom.
2014. márc. 8. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Wikipedia, első sor

"A nikotin a dohányban található alkaloida. A nikotin az egyik legerősebb függőséget kiváltó szer. A leszokás elvonási tünetekkel jár. A függőség kialakulásáért központi idegrendszeri elváltozások tehetők felelőssé."

Tudod voltam függője 1-2 szernek. Kokain, MDMA amíg angliában voltam. Nem nagyon voltak napok, amikor ne "ettem" volna meg 1g kokót min. Minden péntek és szombat MDMA-val telt. Ezen kívül minden áldott nap, 14éves koromtól fogva cannaboidokon éltem. Ez éveken át fű volt, majd átcsapott szintetikus cannaboidokra. Ezen kívül 12éves koromtól kezdve cigiztem. Közben kipróbáltam különböző designer drogokat, mint pl. Mephedrone, MDPV, Methiopropamine, Benzo-Fury, sorolhatnám. Ebből a legkeményebb a Mephedronozás volt, nem ritkán napi 4-5g. Erről tudni illik, hogy rendkívül erős stimuláns, a kokain pl. gyengébb hatásokkal bír. És tudod mennyibe került ezekről leállnom? Egy szimpla elhatározásba, és onnanstól kezdve az utóbbi 1.5 évben EGYETLEN EGYSZER SEM ÉREZTEM KÉZTETÉST ARRA, HOGY ÚJRA HASZNÁLJAM ŐKET. EGYSZERSEM!

Hogy a cigi? Megpróbáltam leszokni róla kb. 128x. Volt, hogy kibírtam 1 hónapig. Életem legnehezebb 1 hónapja volt. Folyamatos stressz, fizikai tünetek, munkában képtelenn voltam teljesíteni. Azóta is szívom.

És ez 1szál cigivel kezdődött az iskolában. Szóval szerintem te nekem ne nagyon akard elmagyarázni mi az a függőség!

2014. márc. 8. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Folyamatos stressz, fizikai tünetek, munkában képtelenn voltam teljesíteni.

Nemem ilyen a legjobb napom, akkor miért is cigizel még? :)

2014. márc. 8. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!