Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akinek volt a csuklójában...

Akinek volt a csuklójában ínhüvelygyulladása az mennyit hagyott ki? hány hét múlva mehetett újra rendesen, keményen edzeni?

Figyelt kérdés

2014. márc. 4. 22:11
 1/7 Szintiszoli123 ***** válasza:

NYUGODJ MÁR MEG!!!!!!

Orvosnak mutasd meg. Amíg krepitál az ínhüvely (ráteszed az ínszallagra a kezed és remegést érzel benne), addig ne edz!

Ha elmúlt várj még egy hetet és fokozatosan kezd el visszaterhelni?

Honnan tudod, hogy ínhüvely gyulladás? Doki mondta?

Azt nem mondta, hogy mikor lehet terhelni? Ha mondta, hallgass rá, ha nem mondta ,akkor meg kérdezd meg!

2014. márc. 5. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Én kenegettem flektor krémmel és edzettem. Hozzászoktam. Ha nem annyira rossz a helyzet helyre tud jönni. Mondjuk nekem ganglion kialakult emiatt de nem nagyon zavaró
2014. márc. 5. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:
igazából nem teljesen ínhüvelygyulladás, csak túleröltetés, de elvileg annyira nem vészes, csak az első 3 napban fájt zavaróan, de most már szinte teljesen elmúlt a fájdalom, 1 hete történt az eset, pihenjek még vele egy hetet?
2014. márc. 5. 16:48
 4/7 A kérdező kommentje:
amúgy voltam vele orvosnál
2014. márc. 5. 17:04
 5/7 Szintiszoli123 ***** válasza:
És mit mondott?
2014. márc. 5. 17:32
 6/7 A kérdező kommentje:
azt hogy 1 hét
2014. márc. 5. 17:33
 7/7 A kérdező kommentje:
de én nem vagyok biztos benne, manapság az orvosoknak sincs mindig igaza ilyen téren
2014. márc. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!