Mit érdemes szedni fehérjén kívűl?
Sziasztok!
22 éves fiú vagyok. Sokat írtam fórumokra, hogy nem tudom mért, de vannak olyan edzések pl: váll vagy láb amikor nem érzek izomlázat, de van mikor bicepsz vagy akár hátnál. Kajálni napi 5x szoktam 2-3 liter vizet iszok. Az érdekelne hogy esetleg valami amitől jobban érzem az edzést vagy durrantás esetleg vagy mit lehet? Mert kicsit félek ezektől a dolgoktól mert elég rosszakat hallok róluk. Van esetleg valami ami megbízható? És érdemes venni? Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Az étrended rendben van? Azon kívül, hogy 5x eszel? Milyen edzéstervet csinálsz? Ha lábazás után nincs izomlázad, akkor ott szerintem valamit nem jól csinálsz. Miből áll a láb ezdésed? Guggolás nagy súllyal megy?
Az ezek a dolgok alatt fehérjét értesz? Mert akkor elég értelmetlen a kérdés. Gondolom húst is szoktál enni, abban is fehérje van. De jobban durranni kajától nem fogsz. Már, ha jól értem, amit kérdezni próbálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!