Szerintetek megéri vásárolni valami bedurrantót?
Figyelt kérdés
Üdv !
Szerintetek érdemes vásárolni valami teljesítményfokozót, pl Hot Blood, Muscle Army és hasonló dolgok.
Természetesen vitamin,étrend,és a többi kiegészítő rendbe van. Ezt +-ba venném a nehéz napokra, amikor ki szeretném magamból hozni az állatot, vagy pont fekvenyomó versenyre megyek.
Vélemények ? Ha már vásárolnotok kell, melyiket éri meg venni, legyen drágább de akkor adjon full extrát, ha értitek mire célzok.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
2014. febr. 24. 19:05
1/2 Dogmatix91 válasza:
Én kipróbáltam már pár pörgetőt. Nekem a pump n go vált be a legjobban, de azt már nem forgalmazzák. HotBlood számomra nem volt túl meggyőző, Attackot akkor használtam amikor elkezdtem este edzeni, de nem adott túl sok pluszt. Pow3rd nem rossz, a dupla adagtól rendesen pörögtem. Legutóbb a régebbi Assaultot használtam (ez Muscle Pharm termék), az újból egy adagot ittam, az szerintem még jobb is. Most kihagyok egy kis időt, igazából úgy gondolom, hogy a koffein az, ami számít benne. Engem a citrulline malate nagyon durrantott, de betiltották az EU-ban, nagyon kevés termékben fordul elő és nem is túlzottan nagy mennyiségben. Azért ha valaki akar még be tud szerezni, azt hiszem a Myproteinnek is van tiszta citrulline malateja. Próbálj ki többet (1 adagos változat), amelyik beválik azt vedd meg.
2/2 anonim válasza:
Én Hot Bloodot használok mell és kar edzéseknél, ezeknél az izmoknál különösen imádom a "bőrrepesztő" bedurranást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!