Ezeket az edzésterveket néztem ki itthonra. Jók lesznek?
Osztott
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Egy nap pihenő. Mivel minden nap 1izomcsoport megy,kivéve hát bicepsz ezért nem lesz túledzés. A teljes testest kevésnek érzem, 2 osztott nem megy 1más után (sőt valamiből még 1se az előírt körökkel) szóval így tudom megoldani.
Ti milyen sorrendbe állítanátok őket?
Én így gondoltam:
1.Mell
2.Has
3.Hát + bicepsz
4.Tricepsz
5.Láb
6.Váll
Ezt egy hétre tervezed? mert szerintem ne edz 6 napot egy héten.
Rakd be úgy mondjuk 4 napra úgy, hogy:
- mell + bicepsz
- hát + tricepsz
- váll + has
- láb
elöttem szóló jól mondja.
hétfő, szerda, csütörtök, szombat, pl ezeken a napokon edz, de ahogy te érzed :)
mell+has, láb+hát, bicepsz+tricepsz, váll pl így is. a lényeg, hogy ne akarj egyből sokat, mert azzal csak ártasz! és minden edzés elött melegíts be legalább 10 percet :)
ha még "gyenge" vagy csináld úgy mint én anno :)(mondhatni a szél elfújt, gyenge voltam stb)
hétfő, szerda, csütörtök, szombat, nekem így mennek az edzések :)
úgy csináltam, hogy napi 2 ha időm engedte 3 :)
csináltam 5 fekvőt, 10 hasprést, 5 fekvőt 10 hasprést, utána tartottam egy pici szünetet, megint 5 fekvő 10 hasprés 5 fekvő 10 hasprés :) lábra minden nap ment, mert újságot hordtam, és napi 3 óra biciklizés volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!