Étrend és edzés (? )
Figyelt kérdés
16 éves leszek hamarosan ,és szeretnék kitörni a mindennapjaimból,lekötni magam a tanulás mellett a testépítéssel..egy éve szépen fejlődtem,de akkor sajnos abba kellett hagynom egészségügyi okokból.
184 cm magas 63 kg-s vagyok . A legjobb az lenne hogy felmenjek 70kg-ra,mert a magasságomhoz kellene.
Elolvastam a sárgakapszulát és még sok más cikket,de érdekelne saját tapasztalat is .A hízás alatt nem zsírt értek,hanem többnyire izmot :)
Szóval esetleg valaki tudna-e írni nekem egy jó és viszonylag olcsó étrendet :) ?azért kérdem itt,mert saját tapasztalatokban jobban bízom mint egy akármely oldal cikkében :D !
2014. febr. 23. 17:20
1/4 anonim válasza:
Ha elolvastad a sárga kapszulát, akkor nem értem, hogy mi a kérdés? Ott van benne minden leírva, hogy hogyan csináljunk étrendet ( ha a "hogyan csináljunk étrendetre" rákeresel a builderen, még arra is kapsz egy kimerítő cikk hosszúságú választ). Azok az akármilyen oldal cikke, azok minimum saját, és környezet tapasztalat alapján íródnak, de sokkal inkább általános érvényű igazságokon és megfigyeléseken. Senki nem fog neked külön könyvet írni, a saját tapasztaltaink meg ilyen általános dologban teljesen megegyeznek.
2/4 A kérdező kommentje:
oké ,én értem,csak nem tudtam hogy a builder megbízható oldal-e :D de ezek szerint igen,őszintén voltam már úgy hogy olvastam valamit,és aztán többen is megerősítették hogy nem igaz :) és csak ezért kérdeztem itt :) !
2014. febr. 23. 17:42
3/4 anonim válasza:
Jó, csak tudod elég idegesítő, hogy az emberek 95%-a nem képes a keresőt használni, és utánaolvasni. Gyiken is van kismillió hasonló kérdés. Te végre használod, utánaolvasol, és mégis megkérded ugyanazt:)
4/4 anonim válasza:
a sárga kapszula k***a jó könyv :) imádom a stílusát meg a szavak benne , szóval az legyen az "imakönyved"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!