Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Győri zabfalatok?

Győri zabfalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak egy röpke kérdés...kezdő tömegnövelő vagyok,nehezebben hízó...olvastam,hogy a zabpehelyben sok a széndhidrát + az engergia miatt is előnyös ... most reggel azt akartam venni meló előtt de nem volt a boltban,így vettem egy csomag Győri Zabfalatok-ot,ami ráadásul most +30%-os zabpehellyel rendelkezik...61g szénhidrát a csomagban,és 485kcal energia...reggelire mehet pl?

2014. febr. 23. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:
mehetni mehet egyszer-kétszer belefér ,csak kib.szottul tele van rakva cukorral szerintem jobb ha te méred ki magadnak mint ilyen feldolgozott terméket vásárolj ,egyébként nagyon finom meg minden,én is szeretem de kerülöm is :(
2014. febr. 23. 09:48
 2/2 anonim válasza:

nem tudom, h a tejtől vagy a zabtól, vagy így együtt egymás hatását méginkább felerősítve...egyik reggel egy bögre zabpehely+tejjel felöntve kombó úgy megtekerte a gynomrom, hogy egész nap fájt iszonyat a hasam, kb 7-8x voltam wc-n

-azóta félek ilyenektől

2014. febr. 24. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!