Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket is zavar ez a sok...

Titeket is zavar ez a sok tablettaszedés?

Figyelt kérdés

Jelenleg szálkásítok.Reggel 2 db Revex-16 és 1 db multivitamin. Napoközben 2 db Flax és még egy Revex.Mivel hajlmas vagyok görcsölésre ezért egy magnézium is.

Napi 7 tabletta.Kicsit idegesít hogy ennyi-végülis mű-dolgot nyelek le.

Hogy győzzem le ezt az érzést?

2014. febr. 21. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egyrészt nem sok, másrészt meg nem "mű-dolog"...
2014. febr. 21. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, mennyi 'mű' gyógyszert is szedhetnél (később), és hogy az átlagos kaják vajon mennyire milyen minőségűek.

Ne zavarjon a tablettaforma, ez csak egy berögzült irracionális idegenkedés.

2014. febr. 21. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én volt hogy napi 40et szedtem, hozzá kell szokni.
2014. febr. 21. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar, hogy egyben kell lenyelni. 2 multivitamin, 2 ízületvédő meg 2 c-vitamin. Mindegyik jó nagyra sikeredett.
2014. febr. 21. 19:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze,tudatában vagyok hogy nem ártalmas,csak mint valaki leírta ilyen természetes idegenkedés.
2014. febr. 21. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:

7 db egyáltalán nem sok.

Egy jó multivitamin pakk is 5-8 darabból áll és akkor még az omega3 és az ízületvédők ebbe nem is biztos, hogy benne vannak.

Ehhez jön még 2-5 db 1000 mg-os C-vitamin.

És most csak egy szintentartó kiegészítésről beszélek.

Szálkásításkor alap a 2x3 termogenikus zsírégető, edzés előtt 2-3 L-karnitin.

Ehhez még hozzájöhetnek az aminók, főleg a BCAA-k, persze ezeken költséghatékonyabb por formájában belevenni.

Szóval a napi 7 db inkább kevés.

Most így utánaszámolva a nagymamám is többet szed a gyógyszerei mellett (és néhány helyett), pedig nem sportol.

2014. febr. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!