Jogosan vagyok kiakadva a barátomra? Nem szólok bele, de egyébként nagyon zavar. Mi ebben a jó?
Aha engem mégis zavar, elmondtam neki a véleményemet erről,de hozzátettem,hogy persze én nem szólok bele, az ő dolga mit szed.
Igen gyorsabban,de minek? Én úgy vagyok vele,hogy ott az egész életem ráérek ,eljárok edzeni,normálisa eszek,fejlődök normális ütemben,nem értem minek annyi minden mellé. Minél többet olvas a testépítésről annál több dolgot talál ki,hogy mit kéne szednie...
Így is magától éri el... vagy ha több csirkét eszik, kávét iszik, meg netán zöld teát, akkor szintén "nem magától"? Mert kb ugyanaz a kategória, hasonlóan hatnak. Egyik sem változtatja meg a hormonháztartást, csupán építőanyag lényegében.
Ez egy hobbi, az ember szeret foglalkozni a hobbijával, belemerülni, kipróbálni dolgokat. A hobbifocista menő sípcsontvédőt vesz, a makettos menő makettragasztót, a béleggyűjtő bélyegcsipeszt, a kémiás meg spriccflaskát. Nem létszükség egyik sem, csupán egy kis plusz, segít a célokban, és segít élvezni, amit csinál az ember. Amíg nem esik túlzásokba, addig csinálja nyugodtan.
Addig örülj amí ilyenre költi a pénzét és nem cigire,mekire vagy valami hülyeségre.
A legtöbb étrendkiegészítő hatása minimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!