Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jogosan vagyok kiakadva a...

Jogosan vagyok kiakadva a barátomra? Nem szólok bele, de egyébként nagyon zavar. Mi ebben a jó?

Figyelt kérdés
Elég régóta megszállottja lett a testének,ezzel nincs semmi baj,mert én is megpróbálom magamra odafigyelni. Mindig elkezd edzeni aztán abbahagyja pár hónap múlva. És egyre több "cuccot" vásárol magának. Ugye először csak fehérjét vett,aztán kitalálta,hogy csak a marhahúsos fehérje a tuti,aztán vett kreatint, aztán több féle multivitamint, majd glutaminátort, majd ilyen edzés előtti felpörgetőt. Mi jön még? Azért nem tetszik,mert miért nem magától éri el azt a testet amit akar? Minek ez a sok cucc? Nem értem miért kell ezt? Valaki elmagyarázná?
2014. jan. 8. 19:43
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
a farkára edz valójában
2014. jan. 8. 19:44
 2/22 anonim ***** válasza:
ezekkel gyorsabban eléri amit akar :) addig örülj amíg olyat vesz amit szabad :)
2014. jan. 8. 19:46
 3/22 A kérdező kommentje:

Aha engem mégis zavar, elmondtam neki a véleményemet erről,de hozzátettem,hogy persze én nem szólok bele, az ő dolga mit szed.

Igen gyorsabban,de minek? Én úgy vagyok vele,hogy ott az egész életem ráérek ,eljárok edzeni,normálisa eszek,fejlődök normális ütemben,nem értem minek annyi minden mellé. Minél többet olvas a testépítésről annál több dolgot talál ki,hogy mit kéne szednie...

2014. jan. 8. 19:49
 4/22 anonim válasza:
A testépitök sosem voltak normálisak
2014. jan. 8. 20:00
 5/22 anonim ***** válasza:

Így is magától éri el... vagy ha több csirkét eszik, kávét iszik, meg netán zöld teát, akkor szintén "nem magától"? Mert kb ugyanaz a kategória, hasonlóan hatnak. Egyik sem változtatja meg a hormonháztartást, csupán építőanyag lényegében.

Ez egy hobbi, az ember szeret foglalkozni a hobbijával, belemerülni, kipróbálni dolgokat. A hobbifocista menő sípcsontvédőt vesz, a makettos menő makettragasztót, a béleggyűjtő bélyegcsipeszt, a kémiás meg spriccflaskát. Nem létszükség egyik sem, csupán egy kis plusz, segít a célokban, és segít élvezni, amit csinál az ember. Amíg nem esik túlzásokba, addig csinálja nyugodtan.

2014. jan. 8. 20:09
 6/22 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó, hogy foglalkozik magával. Ezt csak az érti meg, aki szintén imádja a testépítést. Ha van rá lóvéja, és nem akar koxolni, addig jó. Magától éri el, ha eléri, ezek csak tápikiegek, semmi rosszat nem csinálnak. Lehet ám ezt szeretni! :-)
2014. jan. 8. 20:17
 7/22 anonim válasza:
igen mert a bamba nőknek mindig bizonygatni kell a fizikai erőnlétett..
2014. jan. 8. 20:21
 8/22 anonim ***** válasza:
Igen?:-) Én sem vagyok bamba, mégis tetszenek az izmos palik, plusz én is imádok edzeni. Ez nem bambaság kérdése.
2014. jan. 8. 20:36
 9/22 anonim válasza:
én meg kávészünetben gépkocsikat emelgetek
2014. jan. 8. 21:00
 10/22 anonim ***** válasza:

Addig örülj amí ilyenre költi a pénzét és nem cigire,mekire vagy valami hülyeségre.

A legtöbb étrendkiegészítő hatása minimális.

2014. jan. 8. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!