Jogosan vagyok kiakadva a barátomra? Nem szólok bele, de egyébként nagyon zavar. Mi ebben a jó?
Mondom,ettől gyakorlatilag semennyivel sem fog gyorsabban fejlődni..
Sajnos azért van egy határ amin túlmegy ha ennyit költ edzésre és még szolira stb..
Étrendkiegészítőktől nem lesz pár hónap alatt bomba teste, hisz írtad, hogy fehérje port már régebb óta használ, és te mégis gyorsabban fejlődtél.
Ha mégis nagyon látványosan kezdene fejlődni, akkor a tápkieg.-eken kívűl mást is használ, amit a leírtak alapján nem tartok lehetetlennek... Na akkor már kezdhetsz aggódni.
ma 09:07
Figyelj nem hiába van itt sok kérdésnél hogy "igaz a lányok többsége az izmos és gyúros pasikra bukik" ? Nem hogy fognál magadnak egy hétköznapi szürke egeret,és ezt a majmot meg otthagynád a szereivel együtt,legalább v mi cifrát te is csinálnál elöször az életedben..
17-es ezt nem értem, ha jól veszem ki a szavaidból szerinted ez jó, amit csinál?
Amúgy mint írtam emiatt nem fogok szakítani senkivel,nem vagyunk tinik,hogy ilyen hülyeségek miatt szétmenjünk már több éve együtt vagyunk. Csak az utóbbi egy évben nagyot változott és bennem olyan kérdéseket generál ezzel,hogy most akkor én is legyek ilyen? Mert az ilyen srácok mellett olyan csajok is szaladgálnak szolizott bőrrel,póthajjal,műkörömmel,heti kozmetikus,fodrász esetleg nagy bevásárlás, rengeteg smink ,állandó fogyókúra aztán később évek múlva majd mű mell,mű orr,mű száj.
ma 10:17
Válaszaid alapján te sem vagy épp elméjü..
Azt mondod zavar,de állandóan ezt a gyurás dolgot emlegeted,meg ezekröl beszélsz,biztos hogy felizgat a dolog..
Aha állandóan :DD csak itt és most a gyakorin :)
nagyon izgató kedves válaszoló :DDD
még annyit akartam neked mondani,hogy egyáltalán nem szürke egér a többi férfi aki pl nem így viselkedik mint az én barátom. Ettől senki nem lesz "színesebb" se több, se kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!