Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jogosan vagyok kiakadva a...

Jogosan vagyok kiakadva a barátomra? Nem szólok bele, de egyébként nagyon zavar. Mi ebben a jó?

Figyelt kérdés
Elég régóta megszállottja lett a testének,ezzel nincs semmi baj,mert én is megpróbálom magamra odafigyelni. Mindig elkezd edzeni aztán abbahagyja pár hónap múlva. És egyre több "cuccot" vásárol magának. Ugye először csak fehérjét vett,aztán kitalálta,hogy csak a marhahúsos fehérje a tuti,aztán vett kreatint, aztán több féle multivitamint, majd glutaminátort, majd ilyen edzés előtti felpörgetőt. Mi jön még? Azért nem tetszik,mert miért nem magától éri el azt a testet amit akar? Minek ez a sok cucc? Nem értem miért kell ezt? Valaki elmagyarázná?
2014. jan. 8. 19:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Költi ő másra is nem csak erre. Szolira,divatos és márkás férfi cuccokra, fodrász ilyenek. Csak kicsit furcsa, hogy ezelőtt nem szedte ezeket, együtt kezdtük el ezt az egészet, lehet az zavarta,hogy én gyorsabban fejlődtem? Mert én kitartóbb voltam vagy nem tudom miért,így meg nekem lesz gáz,hogy ő szedi ezt a sok mindent és kb pár hónap alatt szuper testű lesz,én meg aki tisztán csinálom minden hülyeség nélkül úgy fogok kinézni,mint egy kis nyomi :D de én nem szednék ilyeneket,mert a fehérje az teljesen oké meg a vitaminok,de ez a sok por kicsit sok. Jobban örülnék,ha mondjuk könyveket venne vagy tanulna ,nem kéne,hogy a testedzés vegye el a gondolatai 70%-át és lassan a fizetését :D de persze nem szólok semmit,mert ez ő és nem változtatom meg, egyszer elmondtam a véleményem többször nem fogom
2014. jan. 8. 21:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Mondom,ettől gyakorlatilag semennyivel sem fog gyorsabban fejlődni..

Sajnos azért van egy határ amin túlmegy ha ennyit költ edzésre és még szolira stb..

2014. jan. 8. 22:00
 13/22 anonim válasza:
metroszex :D
2014. jan. 8. 22:44
 14/22 anonim ***** válasza:

Étrendkiegészítőktől nem lesz pár hónap alatt bomba teste, hisz írtad, hogy fehérje port már régebb óta használ, és te mégis gyorsabban fejlődtél.

Ha mégis nagyon látványosan kezdene fejlődni, akkor a tápkieg.-eken kívűl mást is használ, amit a leírtak alapján nem tartok lehetetlennek... Na akkor már kezdhetsz aggódni.

2014. jan. 9. 06:23
 15/22 anonim válasza:
fejlődni máris fejlödött,visszafelé,agyilag..xd
2014. jan. 9. 08:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez a véleményem arról amit művel, a sok szoli, meg a kivágottabbnál kivágottabb férfi felsők és egyre szűkebb gatyák... de ő azt mondta,hogy szerinte ez teljesen normális, semmi baja nincs és nem is érti,hogy miért nem dicsérem meg ,hogy ő milyen "igényes". A teremben mindig lefotózza magát és mutogatja nekem,hogy na na milyen izmos vagyok már? Van egy szuper telója amit nem rég vett, de akar most egy iphone 4s-t ami sokkal kevesebbet tud az övénél, de csak úgy, a másik zsebébe tenné. És igen elég negatív véleményem van mostanában róla.. Persze emiatt nem fogok vele szakítani, csak félek,hogy emiatt az ízlése is megváltozik ,mert hallottam,hogy a lány ismerőse most orrplasztikáztatott, meg ők is állandóan a külsejükkel vannak elfoglalva. Én meg emiatt kicsit rosszul érzem magam,hogy most nem felek meg neki úgy ahogy vagyok ? Mert néha amilyen fölényesen beszél velem,mintha ő többet érne azért mert annyit foglalkozik magával... Holott ezt bárki megtehetné ,hogy elkölti a külsejére az összes pénzét és idejét..
2014. jan. 9. 09:07
 17/22 anonim válasza:

ma 09:07

Figyelj nem hiába van itt sok kérdésnél hogy "igaz a lányok többsége az izmos és gyúros pasikra bukik" ? Nem hogy fognál magadnak egy hétköznapi szürke egeret,és ezt a majmot meg otthagynád a szereivel együtt,legalább v mi cifrát te is csinálnál elöször az életedben..

2014. jan. 9. 09:58
 18/22 A kérdező kommentje:

17-es ezt nem értem, ha jól veszem ki a szavaidból szerinted ez jó, amit csinál?

Amúgy mint írtam emiatt nem fogok szakítani senkivel,nem vagyunk tinik,hogy ilyen hülyeségek miatt szétmenjünk már több éve együtt vagyunk. Csak az utóbbi egy évben nagyot változott és bennem olyan kérdéseket generál ezzel,hogy most akkor én is legyek ilyen? Mert az ilyen srácok mellett olyan csajok is szaladgálnak szolizott bőrrel,póthajjal,műkörömmel,heti kozmetikus,fodrász esetleg nagy bevásárlás, rengeteg smink ,állandó fogyókúra aztán később évek múlva majd mű mell,mű orr,mű száj.

2014. jan. 9. 10:17
 19/22 anonim válasza:

ma 10:17

Válaszaid alapján te sem vagy épp elméjü..

Azt mondod zavar,de állandóan ezt a gyurás dolgot emlegeted,meg ezekröl beszélsz,biztos hogy felizgat a dolog..

2014. jan. 9. 10:24
 20/22 A kérdező kommentje:

Aha állandóan :DD csak itt és most a gyakorin :)

nagyon izgató kedves válaszoló :DDD

még annyit akartam neked mondani,hogy egyáltalán nem szürke egér a többi férfi aki pl nem így viselkedik mint az én barátom. Ettől senki nem lesz "színesebb" se több, se kevesebb.

2014. jan. 9. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!