Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vettem mhn whey-t, nagyon...

Vettem mhn whey-t, nagyon habzik, hamis lehet?

Figyelt kérdés

2014. febr. 19. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyersen kóstolj meg egy kicsit ha elolvad gyorsan akkor tejpór ha pedig tejsavó akkor összeáll kis darabokba a szájpadlásnál.
2014. febr. 19. 12:28
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi :D
2014. febr. 19. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
a tejsavó protein szokott habzani. hol vetted? ha boltban tesco vagy Biotech akkor nem lehet hamis!
2014. febr. 19. 12:38
 4/8 A kérdező kommentje:
még régebben rendeltem, nyár végén muscleteamról
2014. febr. 19. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
én sosem rendelek, inkább megveszem boltból saját magam
2014. febr. 19. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Az mhn termékek eleve nem nagyon képviselnek csúcsminőséget,nem feltétlen hamis ha habzik.
2014. febr. 19. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:
A tejsavófehérje koncentrátum az alapból erősen habzik, inkább az lenne gyanús, ha egyáltalán nem habzana. MHN-t személy szerint többre tartom, mint némelyik neves gyártót, mert nincs tele adalékanyaggal, nincs túlédesítve és viszonylag olcsó. Ahhoz, hogy ne habozzon is plusz adalék kell, akkor azt mondom, inkább habozzon.
2014. febr. 19. 14:34
 8/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi:D
2014. febr. 20. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!