Vettem mhn whey-t, nagyon habzik, hamis lehet?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 12:10
1/8 anonim válasza:
Nyersen kóstolj meg egy kicsit ha elolvad gyorsan akkor tejpór ha pedig tejsavó akkor összeáll kis darabokba a szájpadlásnál.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi :D
2014. febr. 19. 12:36
3/8 anonim válasza:
a tejsavó protein szokott habzani. hol vetted? ha boltban tesco vagy Biotech akkor nem lehet hamis!
4/8 A kérdező kommentje:
még régebben rendeltem, nyár végén muscleteamról
2014. febr. 19. 12:41
5/8 anonim válasza:
én sosem rendelek, inkább megveszem boltból saját magam
6/8 anonim válasza:
Az mhn termékek eleve nem nagyon képviselnek csúcsminőséget,nem feltétlen hamis ha habzik.
7/8 anonim válasza:
A tejsavófehérje koncentrátum az alapból erősen habzik, inkább az lenne gyanús, ha egyáltalán nem habzana. MHN-t személy szerint többre tartom, mint némelyik neves gyártót, mert nincs tele adalékanyaggal, nincs túlédesítve és viszonylag olcsó. Ahhoz, hogy ne habozzon is plusz adalék kell, akkor azt mondom, inkább habozzon.
8/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi:D
2014. febr. 20. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!