Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Methadineone kúra, vélemény?

Methadineone kúra, vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

100 szem-es Methadineone kúrába kezdenék bele gyártót nem írok mert még megpróbalok keresni egy minnél biztosabb forrást az ismerőseim körében.De ugye "hatóanyag" ugyan az.

Thehát konkrét kérdésem az lenne kúra napi 3 szem reggel,edzés előtt 1órával, és este. Jó -e hogy kúra első napjátol Proviron 25 1 szem reggel fél szem este fél szem kúra végéig, kúra felétol Zitazonum 10mg napi 2 szem + még kúra végeztével 2 hétig.A kérdést azon cél érdekében tettem fel hogy több véleményes megerősitést vagy segitséget kapjak eme összeállitás helyességében :)

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. febr. 17. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Helló! Gondolom az ilyen válaszokra, amilyet én fogok adni egyáltalán nincs szükséged, de azért elmondom a véleményem erről: Szödjed csak gyerök hátha hülye leszel tőle. Nincs mit, jó éjszakát.
2014. febr. 17. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
mindenki tudja, hogy csak a 200 szemes kúrák jók.
2014. febr. 17. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100 szemmel semmire nem fogsz menni.
2014. febr. 17. 23:02
 4/6 Valter6672 ***** válasza:
Mire hatna valamit, abbahagyod a szedését... :D és igen, ez nem az a hely, ahol válaszolni fognak, sőt kevés az olyan ember aki ért hozzá. testmesteren vagy a proteinbuilderen válaszolnak hozzáértő emberek.
2014. febr. 18. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolok én neked szívesen, talán még többet is írok mint ami a kérdés. Én már úgy vagyok hogy senkit nem szeretnék lebeszélni senkiről, és rábeszélni sem. Aki eldöntötte az úgyis megcsinálja, leírom az én viszonylag tömör kis életem ezekkel kapcs, és döntsd el hogy szeretnéd e vagy sem. Anno 17-18 évesen pár év edzés múlttal úgy gondoltam itt az ideje az általad is leírt hülyeségeknek. Ugyan így 100 szem dana meg a többi szemét. Azt hittem minden rendben, kaja, tápkieg, edzés, már csak ez hiányzik hogy tömeg legyen. Beleéltem magam, vajon mennyit hoznak ezek a csodaszerek stb...Persze gyerek fejjel is tudtam hogy a szuris a hatásos, de....Szerintem sokan elsírnák magukat ha tudnák hogy mennyi iylen kis piti 100 szemes kúrákat csináltam meg. És tudod mire kaptam fel a fejem? Rosszabbul nézek ki mint az előtt. 5 év elteltével jöttem rá hogy mekkora farok voltam, és hogy szeretnék tobbet ettől a sporttól még ha el is ítélnek érte. Személyi edző vagyok, táplálkozási tanácsadó, és éveket töltöttem el azzal hogy éjjel nappal a szteroidok tanulmányoztam. Mindent tudni akartam, és szinte mindről. Ma már élsportoló vagyok, és az életem legnagyobb hibái és hülyeségi közé sorolom azt amikor a szemes 100 szemes kúrákat csináltam mint egy kisgyerek, mert szúrni ugye nem mertem. HA eredményt akarsz akkor vagy csinálod normálisan vagy hagyd abba és azt a pénzt költsd kajára. Egy minőségi rendes formáért áldozatok kellenek. Versenyfelkészülésben havi 200.000,-Ftból ne mjövök ki, most értem oda hogy megvannak a kapcsolatok ahhoz h normális cuccokat szerezzek. Van hogy napi többször is szúrok több félét, és tudom milyen amikor az ember megszenved szaros pár kg száraz izomért, minőségi szuris cuccokkal, abból is minimum 3-4féle kombinációval.

1 féle szemes cuccal, abból is 100 szemmel szeretnél eredményt. Lesz is, de nem az amire vágysz. Rosszabb. Le akarlak e beszélni erről? Dehogy akarlak. Kívánom hogy gyere rá magadtól, hogy aztán te is segíthess normális tanáccsal másokon. Szemet szemessel zabálnál, rendes kúra nincs összeállítva de már 2 féle szemessel kíséred a kis kúrádat mert be vagy kakálva hogy bajod lesz. Megnyugtatlak az a két cucc a legkissebb gondoktól véd meg. Attól a gondtól ami visszaáll még. javaslom csináltass előtte utána egy vérképet, és vizsgáltasd meg a májfunkciót. Aztán amikor a kis leleted tartod a kezedben, ráadásul úgy hogy szarabbul nézel ki mint az előtt, akkor majd megérted miről írok. Ha tényleg ez a sport kell akkor legyél tökös, vállalj mindent, és ne egy kis homi legyél aki nem mer szúrni...

Jaaah és ezt a kérdést ne tedd fel rendes oldalon, mert ha meglátják ezt a kis kúrádat, akkor senki enm válaszol, és tegyük hozzá jogosan. A mi köreinkben segítünk egymásnak, leírjuk egymás véleményét, de ha iylen kúrát látunk akkor jogosan gondoljuk hogy fingod nincs hozzá, és nem járulunk hozzá ahhoz hogy meghalj...

2014. febr. 18. 01:39
 6/6 A kérdező kommentje:

egezség.szépség

Köszönöm a válasz sokat segitettél még igyis hogy nem a kérdésre válaszoltál gyakorlatilag,de igen elég volt ennyi is hogy még jobban utánnanézzek és ne vágjak bele ebbe a szarba.

2014. febr. 18. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!