Ha szedek ilyen izmosító porokat, akkor nem leszek impotens meg szőrös hátú?
"Nő vagyok, nem testépítő." -XD Mintha lenne összefüggés a két dolog között, vagy kizárná egyik a másikat. Mellesleg attól még nyugodtan "beleáshatnád" magad, mert szerintem alap dolog, hogy tájékozódunk, mielőtt egy témához hozzászólunk. Én sem megyek oda ilyen válaszokat irkálni mondjuk a számtech kategbe, hogy: "Nem tudom, hogy vinné-e a géped ezt a játékot, mert fingom nincs a specifikációjáról, de lehet hogy nem, de az is lehet, hogy igen. Nem tudom. Szerintem vegyél újat, az a biztos." Mert nem vagyok egy PC zseni, így nem is érzem kényszerét annak, hogy beleszóljak, még ha üreset is.
Először is észre kék venni, hogy a kérdező direkt kamu kérdést tett föl, és nem kell rá komolyan válaszolni. Mellesleg, ha már komolyan válaszolunk valamire, akkor legyen hozzá kellő tudásunk, mert ha anélkül szólunk bele, akkor megvan az esélye, hogy félrevezetünk egy tudatlant a hozzá nem értésünkkel-szerencsére a kérdező valószínűleg nem ilyen.
Szóval ha nem tudod a különbséget a koksz és a tápkieg között, akkor légy oly szíves, ne beszélj róla úgy, mintha tudnád, miről beszélsz, mert az ilyenek miatt van tévesen olyan rossz visszhangja egy csomó dolognak.
"Mesterséges anyag": a tápkieg, az koncentrált élelmiszer. Pl. a proteinpor: fehérje, szinte minden egyéb anyagtól megtisztítva, száraz formában. Elárulom, hasonló, mindentől mentesített alakban a többi makrotápanyag is megvan az élelmiszeriparban, és sokan meg is veszik minden nap, pl.: kristálycukor, étkezési zsír. Csupán azért nem nevezik kiegészítőknek őket, mert alap dolog a legtöbb embernek a spájzban, így nem igazán egészítenek ki semmit. Nagy kár, ez a nagyobb baj, nem a tápkieg.
"És eszembe jut a néger színész aki tavaly halt meg mert egyik naprol a másikra vega lett az addigi testépitő étrendjéből. Szoval azért vsak megváltoztat valamit a szervezetben,rááll egy ilyen életformára vagy rosszul értelmezem?" igen, ez full irreleváns hozzászólás volt, ne térjünk el a tárgytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!