Mit gondoltok erről a tejsavófehérjéről? Kicsit olcsóbb mint a többi
Hát egy kicsit több infó nincs róla? Látok a kép alján egy purelean nutrition feliratot, nos az oldalán [link] nincs ilyesmi.
A "meszeszsákon" Fonterra felirat van, ami pedig egy tejipari óriásvállalat. Augusztusban megvádolták, "hogy későn hozta nyilvánosságra, hogy az általa előállított tejsavó fehérje 38 tonna mennyiségben botulizmust, ismertebb nevén kolbászmérgezést okozó baktériumot tartalmazott. A fertőzés az izmokra lehet káros hatással, súlyosabb esetben légzési elégtelenséget okoz." A BBC szerint a Sanlu Groupnál ((Kína első számű tejporgyártója) amely részben az új-zélandi Fonterra Co-operative Group tejipari óriáscég tulajdonában van. ) 700 tonna tejport vontak vissza, mert csecsemőknél vesekövet okozott stb stb...Emellett én nem ismerem közelebbről ezt a fehérjét, ami persze lehet nagyon jó is. Nem tudom, hogy E-bayen is hirdet-e ez a pureleannutritiou(aus), vagy hogy kik ők. Lehet, hogy nagyon jók de érdemes szkeptikusan hozzáállni az e-bayes, vaterás stb. fehérjékhez. Itt a GYIK-en is számtalan téma van ahol, a fehérjék tényleges fehérjetartalmát találgatják, mert sajnos előfordulhat, hogy savóport kapsz, tejsavó helyett. Egy szó mint 100 nincs tapasztalatom a fehérjével kapcsolatban, lehet, hogy nagyon jó, akkor szóljatok nekem is, de nem árt a körültekintés. Ui.: Bocs, ha összevissza lett az írás, este van nagyon :)
Igen én is utánna jártam ennek a gyártónak
Nem e-bay ről akarom mert elég messze kell mennem ha valami nem stimmel csak hirtelen ezt a képet találtam. Igazából rendelnék én itthoni gyártótól is csak ők nagy mennyiségben vállalják csak... 100-200 kg-t meg a fene se rendel...
Én rendelnék innen is [link]
Csak 1-2 zsák rendelésével nem foglalkoznak...
4/9-es vagyok.
A milchmannon-tényleg savó fehérje koncentrátum van írva, meg alatta tejfehérje, de közben meg WPC-80 is. Kicsit összezavart engem is. Lehet esténkén félálomban írok, az a baj, de nem nagyon értem, hogy akkor mit, honnan akarsz venni? Ezt a Fonterrás cuccot, ha jól értelmezem, de nem e-bayről. Mennyiért, ha nem titok? Csak mert, 3600/kg áron van már más WPC is ami beszerezhető Magyarországon és ismertebb, mint ez. Legalábbis nekem :) De sajna ezt a Fonterrás fehérjét nem ismerem, így nem tudok róla véleményt írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!