Ez genesis metha?
Figyelt kérdés
Vettem a neten genesis methát, minden stimmel csomagolás stb, de a szemek teljesen másképp néznek ki, mint amit beírok a googleba. Amit én kaptam az kicsi fehér alakú szemek és egy G betü van benne. A googleban viszont sima henger alakúak vannak és kissé ilyen rózsaszínes. Vagy többféle formában gyárthatják? Véleményetek? Csak olyan írjon, aki ért hozzá!2014. febr. 11. 19:15
2/3 A kérdező kommentje:
Jólvan, ilyen van a googleban is. Most ezen mit linkeltél be? Mondom, hogy az enyim fehér színü és egy G betü van a közepébe belevésve. Akkor most ez is az, csak más formával gyártott?
2014. febr. 11. 19:24
3/3 anonim válasza:
Nagy üzlet ez. A cuccok 99%-a kamu amit egyszerű hètköznapi ember megvehet. Semmi nincs patikàból de még csak gyógyszer gyárból sem. Mindenféle suttyó otthon a sufniba kevergeti, kisérletezgeti ki a szuper szteroidját. Ezek a legtöbb esetben nem vagy közel sem olyan hatékonyak mint az eredeti. Jó esetben nem hatnak rosszabb esetben rohadt nagy rombolást végeznek. És én nem lebeszélni akarlak csak ez a szomorú helyzet, nem tudjuk milyen pancsolt szart sóztak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!